Ersoy bak ben de kimle konustum Yaristan sonra Hotel Suadiye' nin onunde ki takim alanina kadar birlikte gittik muhabbet ede ede sanki yanimda Ertan abi var Adam gayet mutevazi, girdim takimlarin arasina beni de sanirim bisikletci sandi bizim gorevliler hahahah Petacchi ile cektiremedim ona uzuldum ben geldigimde onlarin minibus gidiyordu...
cem asfaltta iken biz bağdat caddesinde onu gördük ve selam verdik ....
bu arada euro sportta bisiklet yarışı sonuçlandı andi ve frank şilek kardeşlerin takdikleri boşa çıktı son düzlükte inanılmaz bi atakla gilver 3. kez şampiyon evet dünyanın en iyi atak bisikletçisi rampada ...
Dediğin doğru Kudret Abi. Bugün Çiftehavuzlar'daki bir ilköğretim okulunda ALES'e girdim. Sınav biter bitmez Bağdat Caddesi'ne doğru yürüdüm. Maalesef Bisiklet Turu'nun ilk ayağı beklediğimden önce bittiğini gördüm. Buna rağmen oradan Bostancı'ya kadar yürüdüm. Sanırım Şaşkınbakkal taraflarında karşılaştım sizin grupla. Birbirimize selam verdik. Ondan sonra Saray Muhallebicisi'nin Çatalçeşme şubesinde ballı süt içme molası verip Cadde Bisiklet'e uğradım ve Sarp'la tanıştık. Sonra trenle evime döndüm. Öğle yemeğini yedikten sonra 1 saat uyudum.
cem hazır dedik asfalt boş basalım ,ben ,selçuk mustafa içdağ ,özgür nevres iki arkadaş daha vardı bi arkadaş ile yeni tanıştım...hepsinde yol bende melez hurra bi daldık ....çok güzel oldu o cadde bi daha öyle boş olmaz ,,,,,,
Doğrudur abi, en son 29 Ekim akşamı fener alayı için araç trafiğine kapalı görmüştüm, o zaman da çok fazla yaya olduğu için bisiklete binmek mümkün değildi.
Aaah, ah, tabii öylesi ütopik olurdu ama ben öngörülebilir gelecekte Bostancı-Kızıltoprak arasında Bağdat Caddesine ve sahile birer bisiklet şeridine de razıyım.
"Hayallerde yaşıyor..."
Bu sene 29 Ekim'de giysek kırmızı yabanlık Jersey'lerimizi, olsak 100-150 bisikletli, yapsak kortejin önünden geçişimizi..:in: Vrom vrom diye geçiş yapan motorculardan neyimiz eksik?.
Haklısın Kudret Abi. Bazen araçlar önümü kapattığı için bazen kaldırımdan, bazen atak yapıp bir süre trafiğin içinde sürmek zorunda kalıyorum bu kentte. Libero bisikletimi teslim alıp Kızıltoprak'tan evime yaptığım turda ikisini de yapmak zorunda kaldığımı hatırlıyorum.
Can, ben de GBT' na katılmak istiyorum.Turla ilgili sitelerden her türlü bilgiyi almama karşın, başvuru ile ilgili form'a ulaşamadım.Tur organizatörlerinden Bülent Savran Bey'e özelden ulaşacağım.Facebook sitesinden de cevap alınamadı.Hafta içinde konuşuruz.Selamlar.
Serdar abi ben bir Ankara' dan katilacak arkadaslara sorayim, onlarin tanidiklari olmasi lazim netlestiririz bu hafta ici. Bende henuz hic bir yere basvuru yapmadim acikcasi..