Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

köpeklere fısıldayan adamın bir level üstü olan köpeklerle güreşen adamı da gördük pek keyifli rüzgarsız temiz bir tur oldu :D

Scudo
@Berna Solak

Bugün ben de gelmeyi çok istiyordum, çok yoğun bir günün akşamında iyi bir terapi olacaktı ancak maalesef çok yakın bir dostumun babasının vefat haberini aldım ve taziye evine gitmek durumunda kaldım. Hatta arabayla Küçükyalı'ya doğru giderken Maltepe'de sizi gördüm, korna çaldım, el salladım, belki göreniniz olmuştur. Devamsızlıktan sınıfta kalacakların arasında olduğumu zannetmiyorum. :D :D :D

En kısa zamanda görüşmek üzere...

@Ahmet Ersöz
Başınız sağolsun kardeşim, Ben şu saatler itibari ile döndüm işten 1-2 gün daha bisikletle haşır neşir olamayacağım gibi görünüyor, kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

@RSY Ersoy

Toplam mesafemiz yaklaşık 115 km olup Kaynarca-Kurtköy-Paşaköy-Ömerli-Polonez-Kavacık güzergahı izlenecektir, Kaynarca Turizm iyi yolculuklar diler.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

turu kaynarca dan baslatmissin! bostanci-kaynarca'yi artik saymiyoruz galiba :)
+1 olarak geliyorum ve 4 yedek lastik ile aranizda olacagim.
saat konusunda ne diyorsunuz? 08:00 mi yoksa 09:00 mu?
not: dun mazgala girdigimde ic lastik pert olmus ayrica hafifde olsa jant da bir ezik/yamulma olmus. problem yaratir mi? bir de tamir mumkun mu? ( rot balans gibi yani)

@Hüseyin Odabaşı
Dikkat edersen Kavacık'tan sonrasını da saymadım. Başı ve sonu çerez kalıyor diğer kısımlarının yanında diye :)

@Hüseyin Odabaşı
Ben 8:00 diyorum. Bu sefer yol uzun, erken çıkmalıyız ki gün ölmeden geri dönebilelim.

@Hüseyin Odabaşı
Sürtünmeden dönüyorsa acil müdahale şart değil gibi geliyor bana ama yine de emin olmak için bir Muhammed'i arayıp sor istersen.

• Beğen
@Ulaş Apak

selam sabah sekiz de ner de buluşuyoruz?

tur non stop mı olacak yoksa konaklamalı yemeli içmeli mi? yani sırtımızda yemeğimizle mi gelelim yoksa gerek yok mu?

@galipulusoy

Bostancı'da adalar iskelesinin önünde. Tamamen non-stop olmayacak ama erken vakitte geri dönebilmek için sadece kısa molalar verilecek. Sadece Polonez'de oturup bir çay içilebilir. Yani yiyecek bir şeyler almakta fayda var. Müsli bar iyi oluyor gayet.

• Beğen
Bu harika ötesi bisikleti izlemek bile harikaydı sizlede paylaşmak istedim :) İlk önce şunu söylemek isterim daha fazlası hem bizim hemde sahibi Muzaffer abinin olur.Küçükten anlatmak gerekirsede renkleri ,benim tabirimce etli butlu yapısı :) ve harika sesiyle ön plana çıkıyor.Süper record 11li komponent kullanılmış hakikaten harika ötesi bir bisiklet bu benim olsa evde uyumam izlerdim :) bunu görmek bile insana mutluluk veriyor :) kendisi Look 695 buyrun resmi :)

(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg

Breezy with clouds and breaks of sun

High Temperature
11°C

RealFeel®
8°C

Winds
NE 27

Maximum UV
5

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Breezy with periods of rain

Low Temperature
9°C

RealFeel®
3°C

Winds
NE 29

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
5.33

Amount of Rain
5.33

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
5 Hours

Hours of Rain
5 Hours

kaynarca ekibine başarılar dilerim bu günkü antremanda rüzgar bayağı sertti yarında hızı azalmadan devam edecek ....yağmur bir saat yerlerin kuruması olasılığı havanın soğuk olması ile belki olmayabilir
0.25 mm lik yağmur çiseleme.....

gece sağanak yağış .......

slm. guzel bir tur oldu , bende ki verilere gore 130 km olarak tamamlandi.
ama benim aklim hala o yanlislikla cikip indigimiz kucuk rampada kaldi :D

@galipulusoy

Geldik geldik, herkes de iyiydi en son gördüğümde. Birkaç güne bir şeyciğimiz kalmaz :)
Benden kaynaklanan yol uzaması ve bazı ufak tefek şanssızlıklar dışında yorucu ama harika bir tur oldu. Katılan herkese teşekkürler.
Facebook listemde olmayanlar için tur verileri şurada:
(link)

• Beğen
@Hüseyin Odabaşı

Ben o çıkışı gördüm(Endomondo) Ersoy'u arayacaktım. Herhalde güzergah değişti diye düşündüm.... :D:D

Geri