Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
akşam görüşmek üzere o zaman :) zaten belturda görüşürüz ardından ben sizden bi koparım dönüşteyken siz ben hala pendik yolunda olurum ve eve çıkarım sonrasında :))

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@samet_özdemir

Aslında biraz daha zaman ayırıp dönüşte Bostancı'ya kadar gelebilsen çok yararını görürsün, elden geldiğince yüksek tempo makara yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Ulaş Apak

ısınma amaçlı bu akşam tura yavaş tempo ile katılabilirim , bakalım neler olacak ?
Doktor , son kontrol sonuçlarında (film/kan tahlili/efor/ekg/tansiyon) hiç bir problem/sorun göremedi.
Dönemsel bir artış olabileceğini belirtip , spor yapmaya engel yok dedi.
yani ' nerde kalmıştık?'

evet hava kapalı ,yağmur zannetmem, ama soğuk, kar maskeyi takıp büyük çamlıcaya doğru saat 13.00 de harekete geçeyim ...

gelmeyi çok istiyorum bostancıyada siz muhabbeti bitirene kadar ben anca gelirim bu performansla :) kışında çok geç kalıyordum eve dönüşe malum ev iyi bir yerde değil :) ahmet abi bırakıyordu saolsun gelebildiğim günler geldim ama yazın inş. bol bol bostancılara kadar dönücem muhabbetede katılıcam ;)

@Nicotine34

Tekrar geçmiş olsun Erkan'cım, bu son olur umarım. Bir süredir neredeyse her turda bir vukuatımız var.. Bundan sonrası için şansımız bol olur umarım.

Ben de benim jant 8 oldu sanıyorum, 88 olanı da varmış meğerse..:eek:

Gürkan

@Berna Solak

ne iyi olur arka tk kaptanının yanına bir elemen geliyor yokmu baska Kaynarca ya düşük tempo ama emniyetliiii gidiş....min:25 - max:30 :D ,öndekilere

nisan ayında hala kar maske takıyoruz bu ne biçim hava kardeşim 13 derece hava hala soğuk ,yetişşşşşşşşşşşşşşşşş mayıs artık dellendim çünki hergün bisiklete bineceğim 55 derecede bineceğim bunun acısını öyle bi çıkaracağımki ...görecek doğa ana ...ama kızma bana seni bu hale insanoğlu getirdi......

:D :D :D :D

evet ulaş dostum bu sıcaklarda 40 derecelerde hiç kimse herhalde benle gelmeyecek iznik e eylülde gittiğimizde bile dehşet bi sıcaklık vardı ,fakat şifalı suların olduğu yere geldiğimizde ben bi daldım mini şelalenin altına ondan sonra nasıl gittim hatırlamıyorum topçulara ....

mayıs ayında olayın ne olacağı belli değil herhalde 15 mayıs deniliyordu ama sıcaklar bastırınca dayanıklılık azalacak aşırı su kaybı olacak buna o.k diyenler olabilir .......bir de açıkçası şu dönüş yolu gebzeden trene binmek bana son derece ters gelmekte giderkende ters dönerkende sadece araya taşıt olarak feribotu sokmak istiyorumda ama galba 114 km sonra benle hiç kimse dönmez gebzeden bisiklet ile bostancıya, giderkende pek katılan bana olmayacak durum onu gösteriyor bostancıdan 44 km sonra feribot, dönüş 44 km ,110 km ek epey yaptı gene iznik köfte yemeye kaç kişi talip olur bu yukardaki km leri görünce ....

:( :( :( :( :(

Geri