Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@RSY Ersoy

İnsan sefa pezevengi olmaya görsün :)
Rüzgarsız bir günde, kısa ve az molayla beşiktaş'tan beşiktaş'a 3-3,5 saatte tamamlanacak turdu aslında ya. Bir ara onu da yapmak lazım.

@Ulaş Apak

evet yarım günlük bir cumartesi turu olarak listeye ekleyelim.

ya ben kendimi kötü hissettim zekeriyaköy rampasında. ilk defa bisikleti aldım elime:) zaten o sinir bozukluğuyla katıla katıla gülmeye başladık özgür'le. of, acaba kondisyonsuzluktan mı, 23 rubleden mi, çipura dan mı hah haa. buradan ulaş ı ve ersoy u tebrik ederim j. a, ve ilter i de.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/206553_166207173433227_100001318357031_340433_91383_n.jpg

ulaş sabahtan yapılan antremanda başıbüyükten sonra kayışdağı istikametine doğru yukarda gördüğün rampaları alıyorsun sonra aydosun dik rampalarına yalnız, aydosu dışardan dolanıyorsun ara sokaklarda çok dik rampalar var bu ikinci etap oldu toplam 55 km dir ...

bugun tura katılan herkese geçmiş olsun diyorum ve bugünkü programı kapatıyorum .

Geçmiş olsun bana :)

Ayakta pedal çevirirken pedal ayakkabıdan kurtuldu güzel bir takla atıp durabildim, şu an evdeyim, eşim gelene kadar grup benim yanımdan ayrılmadı bunun için çok teşekkür ederim sağolun :)

Fakat eve giderken sol omuzumda ve sağ bileğimde ağrı şiddetlendi hastane röntgen doktor felan kısaca omuzda hiçbir şey yok ama sağ bilekte küçük bir kemik parçası kopmuş. Kısaca iyiyim :)

Perşembe görüşmek üzere :)

Kendinize iyi bakın
Saygılar
Erkan

@Nicotine34
Geçmiş olsun kardeşim, bir an bayağ telaşlandım ama iyi olduğunu söyleyince sevindim, aman gözünü seveyim ben sana aşırı tork üretme demiyormuyum bak kilitli pedalı yerinden söktün sonunda :) tekrar geçmiş olsun kısa süre de iyileşmeni ve yine canavar gibi çevirmeni diliyorum:) :in:

Geri