Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

bi de yarış 13:30 başlıyorsa ;
258 km / 40km/h ort. = 6-6,5saat sürer.

yani yarışın yarısına zaten dönmüş oluruz. (di mi ulaş ?) ve abilerde ancak açılmış ve yeni yeni kopmalar başlamış olur.
bizde tv ye bakar , yaptığımız yol ile karşılaştırır yanına da bi büyük açarız :D

Scudo
@Hüseyin Odabaşı

Araya vapur girdiği için biraz daha geç saate kalmamız ihtimali az da olsa var. Oralara 4 sene önce son gittiğimde henüz çok lay lay lom bindiğim için kesin bir şey söyleyemiyorum. Döneriz herhalde. :)

@RSY Ersoy

Pazar günü ben de yarışa katılıyorum :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Mustafa İçdağ
Paris - roubaix i ne yapacağız abi , o bir ibadet meselesi değilmi abi, soyunup döküneceğiz , hazırlık yapacağız, karşısına geçip acı çekenleri izleyeceğiz :)

@Berna Solak
Ben emin değilim , ama sabah bir kalkıp havaya da bakmayı ihmal etmem herhalde, yani çıkarım gibi büyük ihtimal:)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Merhaba arkadaşlar, spor yaptığımda fazla terleyen ve soğuk algınlığına yakalanma riski fazla biri olarak bana yazın ve kışın başımdaki teri emen, rüzgar geçirmeyen, kaliteli ve hesaplı bir ürün tavsiyesi yapar mısınız ?

ruba yolları taştan hadi bakalım :)

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/206829_10150144636783002_48354778001_6525263_5962951_n.jpg

Saygıdeğer Arkadaşlar bunu sormak için biraz geç bir saat olmuş olmasına rağmen sabah çıkış saati konusunda 8 yada 9 gibi balonlar uçuyordu. Ben yarın sabah 9'da durağa geleceğim bir aksilik olmazsa. Pazar günü de Paris Roubaix turunu turunu seyredeğim.

Bu arada Hüseyin 'biz de yanına bir büyük açarız' espini beğendim. Siz yanlız Hem tur yapıp ondan sonra Paris Roubaix turunu nasıl yakalarsınız merak ediyorum. Görüşmek üzere.

@Kaşif

Şimdi yarış 1330 da ve 6,5 saat sürecek . Buna göre 1930 da biter. Ulaş in verdigi bilgiye göre de toplam mesafe 100 km.25 ort. İle gidilse bile molalar + vapur 6 saat falan sürer . Start için olmasa bile yarısını izleriz. bu arada bisiklet dısında bir aktivite yapıp mfo konserine gittim,superdi ... Malum abiler yaslandı , bı gidip görülmesi lazım .

@Hüseyin Odabaşı

Şimdi, Avrupa yakasındaki asıl kısmı 76,7 kilometre. Beşiktaş'tan saat 8:15'te yola çıkacağız. Gerçekçi olalım, bol rampalı (1250 m yükselti) olacağı için 25 kilometre ortalama muhtemelen yapamayız ama 22-23 makul görünüyor. kısa kısa 3-4 molayla 4 ila 4,5 saatte bitirebiliriz bence. Böylece 12:45 vapuruna yetişir, duş vs. dahil en fazla yarım saatini kaçırarak yarışı seyredebiliriz derim.

MFÖ konseri şahane olmuş. Ben de 7 sene önce gitmiştim, çok geç olmadan tekrar gitmeli evet.

Geri