Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

Günaydın herkese:: ulaş, bir rota çıkarman mümkün mü? ben haritaya baktım ve kilyos a git gel yaklaşık 65 km. benim baktığım yol bahçeköy den kilyos. bir de oralarda rumeli feneri yolu var. o yol da güzel, fazladan bir 15km ve 250 m tırmanış:)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Scudo
@saint poussin

Çıkardım zaten, burada:
(link)

Hem değişiklik olsun diye, hem de öğlen trafiğinde tek şeritli sahil yolundan dönmek başa dert olduğu için dönüşü arkadan dolandırdım.
Rumeli feneri'ne bu seferlik gitmesek daha iyi olabilir, yoksa yarış filan iyice yalan olur :)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg
A shower in places in the morning; otherwise, sunny to partly cloudy and chilly

High Temperature
10°C

RealFeel®
8°C

Winds
N 21

Maximum UV
6

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

ulaş.....
yarın yağmur bi saat rüzgar hızlı 21 km yağmurun mm si 0.25 ıslatmaz fazla ama yerler ıslak olacağından o virajlı yollara yol tekerleri ile girerken dikkatli olmanız gerekecek inişlerde virajlar önemli.......

@Kudret Kurtcebe

Evet abi ıslak olursa elbette çok dikkatli oluruz, ama eğer dediği gibi bir saat yağıp kesilirse çok geçmeden kurur zaten.

• Beğen
saol rota için:) yalnız ben dönüş yolunun tehlikeli olduğunu düşünüyorum. belgrad a hiç girmedim oraları bilmiyorum, çok güzel olabilir ama büyükdere caddesinden inmek bana sakat geliyor. daha önce orada bir vukuatım oldu. ilk defa bisikletle, maslağa doğru büyükdereden çıkarken bir de baktım ki kafamda buz bir kafede oturuyorum:) çok fazla bağlantı yolu var ve oralarda arabaların sabrı yok.. yani bişey olur demiyorum tabi, benim başıma bişey geldi diye başkasına da bişey olacak değil j ama bence riski yüksek bir yol..

alternatif yol olarak senin rotadaki 42.km den sonra sahile, istinye ye inip oradan dönmeyi önerebilir miyim bilemiyorum..

@saint poussin

Biz daha önce o caddeden grup halinde, hem de hava karardıktan sonra döndük. Sabiha Gökçen turundan da biliyorsundur, grup halinde gidildiğinde çok daha rahat olunuyor. Dolayısıyla Büyükdere caddesine çıktıktan sonra toplanıp grubu bozmadan pedallarsak bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Sahilden İstinye'den de dönmüşlüğüm var ama inan tek şerit yolda o pazar trafiğinde yol almaya çalışmak insanı çok daha fazla çileden çıkarıyor.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@saint poussin

Büyükdere caddesi tehlikeliyse Belgrad Ormanı'ndan Kemerburgaz-Hasdal-Kağıthane-Alibeyköy-Eyüp yapılabilir ve bu taraftakiler oradan vapura binip Üsküdar'a geçebilir.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Ulaş Apak

19,5 km den sonra7 km de 220 mt yüksekliğe çıkılacak, hoş :)

Gelecekler için yarınki programı bir kere daha yazayım.
Ben 7:15 civarı Küçükyalı'dan çıkacağım. Bu tarafta olanlar caddede bekleyip yoldan katılır, 7:45 varuruna yetişiriz. 8:10'da Beşiktaş'ta olup Barış'ı da aldıktan sonra 8:15'te pedallamaya başlarız.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

MTB kabul ediyormusunuz :D:D:D Kabul ederseniz gelicem saat 3 gibi bir davet'de olmam lazım ve tur plana bana uyuyor... 25 ortalamada iyi :D:D:D arada koparsınız muhtemelen...

City bike işinden vazgeçtim bu sabah deneme için çıktım yolculara takıldım spd de yoktu... Kaynarcaya kadar ancak dayandım... Yol görünüyor gibi :):):)

@Ulaş Apak

Ben Küçükyalı Rüştü Sarp caddesindeyim nereye geleyim MKM önü uygun mu?

@Sedat GÖKÇEK

7:13'te evlendirme dairesinin oralarda buluşuruz :) Gecikme, vapura yetişeceğimiz için çeyrek gece hareket etmemiz gerek

• Beğen
Tepkiler: Özgür_Aksoy
pazartesi gunu bende caddebostan'da olurum buyuk ihtimalle ama bisikletle degil malesef :) iyi eglenceler size ...

• Beğen
Şu an havaya bakınca yarın için baya endişeleniyorum ama hadi hayırlısı diyelim.

Sabah 07:15'te Pinhan'ın orda olacağım.

Özgür istersen seni 06:50 gibi her zamanki yerden alayım.

• Beğen
Geri