Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

telaşa mahal yok

izniğe gezi amaçlı gidilirse yüksek tempolu sabiha kadar bile yorulunulmaz, bizim grupta gidemeyecek kimseyi tanımıyorum :)

Scudo
@RSY Ersoy

aynen
gezi amaçlı o yol alınır yalnız gölün kuzeyi vede güneyini unutun yol bisikletine göre değil orası boyalıcadan yani kuzeydeki köyden gölün kuzeyine inerek çok az bi kötü yola mazur kalacaklar yol bisikletçileri iznike mesafe az, dönüş gene boyalıcadan topçulara aynı istikametten dönüşte eğimi 18 rampalar var ben mayıs ayında bütün konsantrasyonumu baba tura çeviriceğimdem burda sizlerle beraber olamıyabilirim.....
şimdiden başarılar dilerim......

@RSY Ersoy

rsy lisanında 'gezi amaçlı' ve 'yüksek tempolu' sürüşler ile ilgili detaylı bilgi verebilir misin ? kaç km ort.? kadans? vs. vs. :D

bugün artık seni biraz erken , yani 20:00 da bekliyoruz :in:

Sağolsun Ulaş kaptan akşam için aradı.:) :) unutulmadığımı görmek beni ayrıca mutlu etti.Günü birlik bir iş programım sebebiyle İzmirdeyim gelmek için elimden gelen gayreti göstereceğim bir yıl önce ilk günkü turu hatırlıyorumda bu turun bugünlere geleceği, hakkaten bisiklete gönül vermiş insanların bu turu bu kadar sahip çıktığını görmek çok sevindirici
yeri gelmişken öncelikle turu başlatan ULAŞ KAPTAN'a, SELÇUK Abiye, Ertan'a, Arda'ya Ersoy'a, Serdar Abi'ye, İlter'e, Can'a, Samet'e, Berna'ya ismini hatırlayamadığım ve tura katılamadığım son 4-5 ayda turun müdavimi olan henüz tanışma fırsatım olmayan tüm değerli dostlara teşekkür ederim.

@Hüseyin Odabaşı

bugun erken çıkmaya çalışacağım :)
tur ortalaması şu şekilde sabah evden çıkıp akşam dönme şeklinde :D :D

@Ulaş Apak

Ertanlada konuştuk, bu pazar kesin Paşaköy.
Ondan sonraki hafta Polenezköy tamamdır, çok güzel yol, biraz yokuş yapalım.
Çıkış saatimizi Bostancı ekibiyle aynı tutalım, bize katılacak arkadaşlar olur.

Bu Pazar Paris - Roubaix koşuluyor, kesin kaçırmayın.:in:

sevgili kaynarca ekibi
şu an yoldasınız ben evdeyim ..evet pastalar yendi bi güzel resimler çekildi ve hasret giderdi insanlar bu bence önemli bi olay, neden çünki gerçek dostluğun kurulduğu an bu an, çok güzel bi gece paylaşıldı ulaş dostumu tebrik ederim çünki insanlar onu seviyor onun kaptanlığını seviyor o gerçekten alicenap bi insan ......
herkes birbirine alicenap bu grup gerçekten bi başka bi grup, oturmuş bi grup herkes birbiri ile iyi konumda bundan daha iyisi can sağlığı
evet kaynarca ekibi yukarda saydığım nedenlerden ötürü gerçekten oturmuş bi gruptur alicenaplığı ve dostluk anlayışı ile hepinizi tebrik ederim ve muhabbetinizin asla bitmemesini temenni ederim bu akşam gerçekten eve gelince duygulandım vede düşündüm ve dedimki işte dostluğun paylaşımın olayı bu .........

kalın sağlıcakla .........

Bugün Muhammed Abi'nin dükkanına uğradım. Kısa bir süre sonra Kudret Abi, sivil kıyafet içinde gelmesin mi ? Kendisiyle tanıştım ve bir süre konuştuk. Kendisi bana bazı şeyler tavsiye etti. Ayrıca kendisi sanırım bisikletinin tekerleklerini 28 inçe çıkarmayı düşünüyordu. Kendisiyle ve Muhammed Abi'yle vedalaştıktan sonra akbilimi doldurup Bostancı'dan eve yürüdüm. Sırasıyla İdealtepe, Maltepe ve Orhantepe'de verdiğim molalar sonrası 2 saat 20 dakika sonra 21.30'a doğru evde oldum. İnanmazsınız, bayağı terlemişim. Bu arada grubun kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Kudret Bey'in de dediği gibi bence de bu grup başka bir grup, insanlar bisiklet kullanmanın ötesinde birbiriyle vakit geçirmekten keyif alıyor, bu da her günü birbirinden güzel kılıyor, iyiki sizleri tanımışım :)) nice senelere bu arada duyduğuma göre sürüşün bensiz tadı olmamış :)

@Alp Aslan

Dostlar, saat 20:00'a yetişmek için elimden geleni yaptım. Hatta bizim ekipten bir elemanla gelecektik; mübarek ancak 20:00'da evde (Acıbadem) olabildi, onu alıp tam gaz Dalyan'a geldik 20:20 gibi..

Bisikletler araçtan indirildi, kask vb kuşanıldı, tam gaz, sahilden yola çıkıldı.. Tam sonuna yetişeceğiz galiba derken (daha 300-500m yol almışken) bizim eleman bana arka tekerden giriverdi inceden.. İkimiz de yere.. Onun eli ve bacağı zedelendi, benim arka teker 8 oldu.. :(

Her ikimizde de kırılan gururlar ve yetişememiş olmanın verdiği hüzünden gayrı bir sorun yok.. Mecburen kös kös eve döndük.. Artık hafta sonu diyelim..

Size kargodan yeni teslim aldığım pedallarımı da gösterecektim, o da kursağımda kaldı.. Artık buyurun resmi ile idare edin..

1. Yaşınızı gönülden kutlarım, nice uzun yıllar birlikte pedallamak umuduyla, selamlar..

http://img29.imageshack.us/img29/2803/wcsv4mountainpedalre.jpg

@gürkan doğanay

gürkan abi büyük geçmiş olsun gözler seni aradı :rolleyes:

Geri