Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Sarp ÖZTÜRK

Alp im sen bu specialized ların üzerinde çok dolanıyorsun:D yakışıyor da haspa ya:D gel inat etme alalım sanada bir tane, caad10 filan boş işler, hemde bu gün sünnet yarın deniz:D:D birde rival set yaparız sana iyisinden, peeeeehhhh:D:D

Ahmet, o reflektörleri sök abisi, o ne öyle:D amerikan krolarının icadı:D

Teşekkür ederim Ertan abicim, senin specializedlar sayesinde nefsimizi köreltiyoruz işte ama Ahmet'in bisiklet hakkında şunu söyliyebilirim Hüseyinin bisikleti ilk test etme şansına sahip olduğum gibi Allez ide test etmek bana düştü. Nefis bir bisiklet ve kullandığım en agresif bisikletlerden birisi sürüş kalitesi harika abartmıyorum çok beğendim güle güle kullansın, bende bekliyorum işte Muhammed oyalanıyım diye bisikletin suluk kafeslerini hediye etti gelecek ayda jant setini verecekmiş :)
http://img257.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-11247/loc514/41895_03042011390_122_514lo.jpg

@Ahmet Ersöz

Ahmetciğim, bisikletine bayıldım güle güle iyi günlerde kulllan senin adına çok mutlu oldum arkanızdan Aktife gittik ama size yetişemedik ne de olsa artık Allez var hızlı gidiyor değil mi :))

Geri