Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
simdi , yarin tur var mi arkadaslar, 11:00 sonrasi yagissiz gorunuyor ama tabii yine en dogrusu o saate dogru kafayi cikarip disari bakmak olacak sanirim...
cikacak olan olursa , haberleselim..

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

Hayırlı uğurlu olsun :D

Yarın sabah yol grubu ile çıkacak olan varmı ? Hava hiç hoş görünmüyor :(

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

Şu anda yağış yok ve sahil yolu kuru, bir saat sonra da böyle olursa ben ve Sarp çıkacağız

Dolayısıyla siz şimdiden çıktınız hatta turu bitirp geldiniz. Bende sabah şöyle bir Bostancı yapıp geldim ama yürüyerek.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Biz Sarp'la Bostancı'da 9:15'e kadar bekledik, baktık gelen giden yok, bir Sabiha-Tuzla yaptık geldik. Biraz rüzgarlı ama eğlenceli oldu. Gelseydiniz keşke.
Buyrun tur verileri:
(link)

Merhaba arkadaşlar,

Bugün ÜDS sınavına girdim. Bölümüm Sosyal Bilimler'di ama Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri'nden de soruldu. Özellikle paragraf soruları kafa karıştırıcıydı ama hepsini yapmayı başardım. En az 90 (72 doğru) bekliyorum.

@Hüseyin Odabaşı

Biraz sağanak nedir ki, iki dakikada kurur o :)
Fena değildi, değişiklik olsun diye Tuzla tarafından döndük. Oralarda nispeten tenha ve rahat yollar var, sonraki turlarda daha yukarılara uzanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@ysnymn
Sen nerelerdesin yasin çocuğum yüzünü gören cennetlik

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Alp Aslan

Alp cim daha persembe tur sonrası seninle görüşmedikmi Saray muhallebicide...:in:

@Selçuk Uygun
Görüştük değil mi abi :confused: :)

Ben bugün erkenden yürüyüşe çıktım. Dönüşte saat sabah 9 civarıydı bir kişiyi yol bisikletiyle yol alırken gördüm Bostancı yönüne doğru. Büyük bir kalabalık yoktu. Sizin sürüşünüzden daha önce haberim olsaydı gelirdim. Neyse sağlık olsun bir dahaki sefere. Yarın yani pazartesi günü için söz veremiyorum. Belki sadece bir merhaba için gelebilirim.

Günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar.
Accuweather akşam için yağışsız diyor, muhtemelen çıkarız.
Yalnız geçen haftanın aksine 5-6 derecelik bir sıcaklık bekleniyor. Ona göre sıkı giyinin.

ulaş sana bi güzergah .......
tabi uyarsa........
bu gemi olayını hiç sevmiyorum ama bu güzergah için ses etmem...
27 mart..........pazar.......

beşiktaş .......belgrad kemere çıkış,,,,,,, kemerden kilyos sahile........
kilyostan demirci köye, demirciden garipçeye ....garipçeden rumeli kavağına .....rumeli kavağından sarıyere .....
sarıyerden bebek e ve bebek rampadan etilere.....
etilerden zincirlikuyuya ...zincirlikuyudan esentepeye esentepeden beşiktaşa......
valla güzrgah 100 aşar artı 20 olur artı acaip rampalar var tabi bi sürü rampa,bu tur tam ıronman turu ,şart değil nisanda havalar daha iyi olur 3 nisan pazar olur 10 nisan olur, 17 nisan olur ,24 nisan olur yada mayısta olur ........hazirana gelince ve de tenmuz ağustosa gelince artık herkes kaçmaya başlıyor uzun yollardan nedeni aşırı sıcaklarda hiç kimse gitmedi uzun yollara bildik gruplar dışında .... (geçen sene )
iznik var ......211 e kimse talip olmaz....yaza doğru ...bostancı iznik bostancı tam 211 km o da gölün kuzeyinden alınırsa meşhur köftesini bi yemek lazım ben böyle köfte yemedim ......o köfteyi yemek için 211 km basacak adam lazım tabi.......
ayrıca su düşen 168 km .........evet güzergahlar var ama giden yok .....
ayrıca içerden bol rampalı bıçkıdere var tabi gene giden yok darlık var ..denizli göleti var siz bana güzergah sorun sizi götüreyim ama paso rampalar var ona göre..........düz yol beklemeyin....
ayrıca ne hikmetse hiç kimse gelmiyor şu kartepeye .......
evet sabahın köründe atlardık trene büyük derbentte inerdik ..dönüşü bisikletle bostancıya hiç kimse gelmiyor........
5 haziran araba ile dedik herkes geliyor araba ile ama o kadar rampa çıkıldıktan sonra 21 km sonra zirvede mangalı yapacak güç kimsede kalmayacak.....ayrıca sende yol var yolla dalacaksın zirveye izmitten bi arkadaş ile daldık o offroada çocuk 18 yaşında valla devirdi zirveye çıktı yollar kayalık offroad yolları aldı tam 5 km tırmandı zinciri attı ama çıktı sonunda ...
bu forumda kartepe zirveye yolla bi o arkadaş çıktı......
altında trek yol vardı .......evet bu kartepeyi masaya yatırırsanız sizlen varım
tabi araba işi de olur 5 haziran demiştik araba ile gene gidilir yalnız bu olayı 15 mayıs pazara çekme olayı daha akıllıca nedeni 10 mayısta gittim kartepe otele çıktım hava soğuktu ne soğuk ne sıcak ortası 15 mayıs pazar araba ile giden olursa uyar ,bostancıdan sabah 07.00 de araba ile maşukiyeye gidilir bi de böyle deneyelim önemli olan herkes memnun olsun misali......
valla daha öncede söyledim evet mangalı pek tasvip etmiyorum ama bu kartepe hatırına mangala ses etmem....
5 haziranda son derece sıcak olur .....26 mayısta kavrulduk semir ile 40 derecede kartepe rampalarında......

:) :) :) :) :)

Geri