Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Ali Rıza Fırat
Yok öyle demek istemedim be yavrucağızım:) eh sen artık bu yola girmişsin burdan seni Ertan abide kurtaramaz manasında söyledim:) ama istersen yinede kendisine danışalım yapar belki son bir iyilik :D :D :D

@Ali Rıza Fırat

Bizde acı içiyoruz genç kardeşim senin gibi ama bizimkisi doktor tavsiyesi ,şaka bir tarafa mutluluklar dilerim.Bu günlerin tadını çıkar boş ver kahvenin şekerini....Özlettin kendini bilesin................

@Ali Rıza Fırat

Hayırlı olsun Ali Rıza Abi. Mutlu bir beraberliğe ilk adımı atmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Ali Rıza Fırat

Sevgili kardeşim Ali Rıza,

Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın, ikinize de Ömür boyu mutluluklar dileriz :in:

Saygılar
Erkan

• Beğen
@Yiğit YILDIRIM

Bir şey sorabilirmiyim, bende bu aparatı alabilirim aklımı kurcalıyan bir şey var, bu şekilde duvara astığınızda arka teker duvara temas ediyor mu? Duvarın kirlenmesini istememde o yüzden, araya bir şey konabilir gerçi öyle çözüm bulunabilir...

• Beğen
Tam hadi canım oradan diyecektimki trek'i görünce donup kaldım ne yaptın sen eve ya lift sistemi gibi hahahahahahah , giantda yakıyormuş yahu sende neler var öyle:)

@Alp Aslan

:) ne yaptım biliyor musun :)

Tavana toplamda 40 adet delik açtım :D evet lift operatörlüğüde yapabilirim işsiz kalırsam :p
Giant oğlumun bisikleti 20 jant büyük gibi duruyor değil mi ? :)

Not : Oda çalışma odam ( oğlumla ortak ) odanın resme göre sol kısmını en kısa sürede paylaşacağım :) Hüseyin tahminin doğru :in:

Saygılar
Erkan

merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu sizi ve bisikletimi çok özledim yeter artık ısınsın bu havalar zaten okullarında tatil olduğu yok karda bir işe yaramıyor :) neyse kalabalık yapacağımız turları iple çekiyorum, yeni bir havadis var mı herşey yolunda mı?
Ali Rıza hayırlı olsun tebrik ederim :)

Geri