Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
evet çıktınız herhal ben geldim polar fane halde terletti başıbüyük rampalarının bitiminden aşağı saldım kendimi ...rampa çıkarken sağ taraf yine malum ıslak idi sola kaçmadım arabalar alır götürür diye kısa oldu ama terledim scott forma sucuk gibi oldu ....durmadım aksi takdirde zatürre durumları muhanmede uğradım kapalı idi....
tek sorun polar oldu hiç üşümedim yün eldiven üstüne yazlık uzun parmaklı eldiven ve termal içlikler iki adet bisiklet forma bisiklet pantolon ayakkabı kılıfı işe yaradı soğuğu cidden kesmekte ......
kar maskesi kesin koruma yapmakta ve hiç sağından solundan hava almayan gözlük .......
bunlar olmazsa olmazlar......
tabi kask aman unutmayalım yerin kulağı vardır...

:) :) :) :) :) :) :)

@Ulaş Apak

Bugün üzerimde pijama altına eşofman, penye üzerine siyah boğazlı kazak, ağzım için atkı, krem rengi mont ve eldiven vardı. Yüzümü de soğuğa karşı kremle korumaya almıştım. Bugün söz verdiğim gibi trenin 5 dakikalık gecikmesine karşın Küçükyalı'ya geldim. Beş dakika istasyonda bekledim. Sonra sahile indim. Ama gelmedin :boese157: Sahilde sadece 4 formalı bisikletli gördüm. İkisine Maltepe sahilde seslendim, el salladılar. Sonunda yarım saatlik bekleyiş sonrası önce Bostancı'ya yürüdüm, uğramayı düşündüğüm Muhammet Abi'nin dükkanını fuara katılımdan dolayı kapalı olunca oradan eve doğru yürüyüşe geçtim. Dönüşte Sedona ve Bianchi'nin bayiliğini yapan Şirin Bisiklet'e uğradım. 12.25'te biten yürüyüşümde içimden fikirlerini sevmesem de şarkılarını sevdiğim birinin eski bir şarkısını sözlerini biraz değiştirerek söyledim:

Saat 9... Yoksun :(
Saat 10... Yok :(
11, 12,
Ertesi gün,
Daha ertesi...

@Cem Şentin

cem dost sabah yerler ıslaktı ondan çıkamadık ama sen sabah foruma girip ben çıkıyorum millet deseydin 3-4 kişi çıkar gelirdi ve son olarak sene 2011 cep telefonu teknolojisi var ulaşın numarasını niye almadın :rolleyes:

@RSY Ersoy

Ben de 8.00'de evden çıktım. Eğer evden çıkmadan evvel forumda yerlerin ıslaklığı nedeniyle çıkmıyoruz mesajını görseydim, çıkmayacaktım. Neyse olan oldu artık. Ama şundan eminim: Elbette bir gün tanışacağız.

@Cem Şentin

Kusura bakma Cem, dün akşam dışarı çıkmadan önce sana her ihtimale karşı cep telefonu numaramı içeren bir mesaj yazmıştım ama şu anda giden kutumda görünmüyor. Muhtemelen o aceleyle göndermeyi unuttum. Sabah 8:15'te uyandım fakat yerler ıslak olunca çıkmadım.
Bundan sonraki seferler ibb kameralarından sahil yolunu kontrol eder, ıslak görünüyorsa hiç boşuna çıkmazsın, tur olmayacaktır.

@Ulaş Apak

aynen, iki pedal çevirdik kendimize geldik! ancak soğuk hava ve rüzgar insanın biraz canını sıkmıyor değil yaz gelecek dertler bitecek :003:

@RSY Ersoy

valla doğru yazında su kaybı oluyor ersoy sıcak, ikisinin ortası hava yok ....
ama sonuçta bisiklete biniyorsak ter atmalıyız
başı büyük tam kuzeye yönelik ve rüzgarı yedik tabi poyraz sıkı idi.....
ama hiç üşümedim sadece polar çok terletti.........

@Kudret Kurtcebe

Abi nisan-mayıs ideal, sonra çile başlıyor :)

@Kudret Kurtcebe

abi başıbüyükte hala yerlerin ıslak olması yağmur yağma riski soğuk hava ve canımızın istememesi gibi nedenlerle tuzlaya kadar gidip geldik :)
çok sıkı giyinmek iyi ama performansı baya etkilemekte sıcak olsun da tek kaybımız su olsun kudret abi :D

@Ulaş Apak

evet nisan mayıs ideal..doğru geçen sene 40 dereceyi hatırlarım istanbulda mayıs sonları.....
fakat ,nisanda yağmur derdi....

:mad: :mad: :mad:

@RSY Ersoy

doğru evet sağ yan taraf ıslak çamur idi...yalnız oldum olası şu kavşakları hiç sevmem başıbüyüğede malum kavşaklar var.......

:mad: :mad: :mad: :mad:

@Ulaş Apak

Eylül'ü ve Ekim'i unuttun Ulaş. O aylar da yağmurlu olmadığı sürece ideal sıcaklıkta bana göre :)

@Ulaş Apak

İki gündür bir arkadaşın evini taşıyoruz, duvar deliyoruz, dolap monte ediyoruz, çakıyoruz, takıyoruz.. :brutal324 Bislet neye benziyordu unuttum wallaha.. :bilmiom:

Pts akşamı da yabancı misafirlerimi eylemem gerek.. :cheer: Salı akşamı itibarı ile her türlü hava koşulunda ve zeminde binmeyenin ayna kolu kırılıp yen içinde kalsın..

Geri