Sabah sabah kokoreç mi olur ? Ama çorba, ciğer kebap, menemen veya simit peynir ikilisi olur. Bendeniz 1987'de babamla Siirt'e kadar gittiğimiz seyahatte Konya'da kaldığımız 3 günün 3 öğününde de etli ekmek yemiştim.
İlahi Şentin!. :freak_ani Kokoreçi sabah yiyeceğimizi nereden çıkardın? Kokoreçin de bir diğer toplanma nedenimiz olduğunu yazdık sen aldın kahvaltı masasına koydun.. :freak_ani
Dervişin fikri neyse zikri de o imiş, afiyet olsun.. :lick3:
Merhaba Cem arkadaşım , forumda ücretsiz kask veren arkadaşlar vardı bir onlara danış istersen. Yada kendin bir başlık açabilirsin , kask arıyorum diye.
Bence kasksız çıkmayı bir kere daha düşün .Tecrübeyle sabit :in:
Ben de kaskın elzem olduğunu biliyorum. Ama işsizlik nedeniyle yeni bisikleti geçtim, kask alacak maddiyatım yok Bu da benim canımı fena halde sıkıyor :boese157:
Alp Amstrong abiyi özlemekte ve kınamaktayım ne hafta içi nede hafta sonu antremanlara gelmez oldu Allahtan telefon varda özlemi bir nevi öyle dindiriyorum
@Red Devil
Canım benim yiğidim aslanım domestiğim, Allah'tan telefon varda özlem gideriyoruz ama lütfen bir daha ablanla karıştırıp aradığında çaktırma durumu ayıp oluyor hahahahahahahah alem çocuksun Sarp'çım. yorgun olmasam gelmezmiyim ama binecek halim yok üstelik öğlen evde olmam gerekiyor, canım kardeşim sen çevirmene bak ben geleyim nasıl çevireceğiz ağzın açık kalacak ortamızda piliç çevirme yapacağız herkes iyi pazarlar görüşmek üzere
Şimdi Taksim'den geldik, yağış durmuş, yarın buz gibi ama bisiklete uygun olacak gibi görünüyor. Cem gelirse biz 9:10'da Küçükyalı sahilde oluruz, yok gelmezse 9:05'te Bostancı Adalar iskelesinde hazır ve nazır olacağım