Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@gürkan doğanay

Sabah sabah kokoreç mi olur ? Ama çorba, ciğer kebap, menemen veya simit peynir ikilisi olur. Bendeniz 1987'de babamla Siirt'e kadar gittiğimiz seyahatte Konya'da kaldığımız 3 günün 3 öğününde de etli ekmek yemiştim.

@RSY Ersoy

@gürkan doğanay

@Cem Şentin

İlahi Şentin!. :freak_ani Kokoreçi sabah yiyeceğimizi nereden çıkardın? Kokoreçin de bir diğer toplanma nedenimiz olduğunu yazdık sen aldın kahvaltı masasına koydun.. :freak_ani

Dervişin fikri neyse zikri de o imiş, afiyet olsun.. :lick3:

@Yiğit YILDIRIM

Ben de kaskın elzem olduğunu biliyorum. Ama işsizlik nedeniyle yeni bisikleti geçtim, kask alacak maddiyatım yok :( Bu da benim canımı fena halde sıkıyor :boese157:

Alp Amstrong abiyi özlemekte ve kınamaktayım ne hafta içi nede hafta sonu antremanlara gelmez oldu :D Allahtan telefon varda özlemi bir nevi öyle dindiriyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Red Devil
Canım benim yiğidim aslanım domestiğim, Allah'tan telefon varda özlem gideriyoruz ama lütfen bir daha ablanla karıştırıp aradığında çaktırma durumu ayıp oluyor hahahahahahahah alem çocuksun Sarp'çım. yorgun olmasam gelmezmiyim ama binecek halim yok üstelik öğlen evde olmam gerekiyor, canım kardeşim sen çevirmene bak ben geleyim nasıl çevireceğiz ağzın açık kalacak ortamızda piliç çevirme yapacağız:) herkes iyi pazarlar görüşmek üzere

Şimdi Taksim'den geldik, yağış durmuş, yarın buz gibi ama bisiklete uygun olacak gibi görünüyor. Cem gelirse biz 9:10'da Küçükyalı sahilde oluruz, yok gelmezse 9:05'te Bostancı Adalar iskelesinde hazır ve nazır olacağım :)

@RSY Ersoy

İlahi Ersoy :)

0:59 - 1:36 - 2:25 saniyeler çok hoş :) ama 3:06 saniye çok başarılı :) bir de koptuğum sahne 3:16 :D

Saygılar
Erkan

@RSY Ersoy

Güneş açarsa çıkacağım :D yada kahvaltı için buluşabiliriz ? :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@RSY Ersoy

Evet yerler kuruyor gene, 3:15-3:30'da filan buluşup 2 saatlik bir tur yapalım :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ulaş Apak

kısa mesafe idman yaptık ama hikaye terleme olmadı ...evet yerler kuruma yapmakta ben 14.00 gibi çıkarak şu başı büyük rampalarına dalayım....

Geri