Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Özgür_Aksoy

özgür dostum duble geçmiş olsun:(

büyük konusayım bugun kesin katılıyorum dostlar :)

Scudo
@Özgür_Aksoy

Tekrar geçmiş olsun Özgür :(

Bu akşam yetişebilirsem bende katılacağım. Rüzgar yine sağlam görünüyor.

Saygılar
Erkan

@Özgür_Aksoy

Geçmiş olsun. Umarım skafoid kemik kırığı değildir. Bu tip bilek kırıklarında iyileşme süreci ve sonrasındaki fizik tedavi normal kemik kırıklarına göre biraz daha uzun olabiliyor. Benim 2.5 ay alçı üzerine de 3 hafta fizik tedavi olmuştu. Terkardan geçmiş olsun.

özgür geçmiş olsun çatlak önemli değil kaynar ,yeniden sahalara dönersin bu gün 2 saat takıldım gerçekten uçuran bi ters rüzgar var ...

Geçmiş olsun:(

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi bugün bende dışarı çıktım sahilde rüzgar gerçekten çok sert esiyordu.
Tatilin başından beri hava yüzünden bisiklete binemiyordum, sonunda winstopper bi ceket aldım ve bisikletimin üzerine geri döndüm:) Tatilde birlikte pedallamak dileğile

• Beğen
Tepkiler: binRR
Bugün özel bir işim olduğundan katılamadım. Dönüşte Üsküdar'dan Sarıgazi'ye geçip orada öğle yemeğini yedikten sonra, oradan 2 saatte içeriden ve sırtımda çanta varken Samandıra'nın Ortadağ Mahallesi'ne kadar 10 km (Normal uzaklık 6 km) yürüdüm. Üstelik Aydos Ormanı'nın Sancaktepe'de kalan Akpınar Mahallesi çıkışını buldum. Eğer zeminini bilseydim ve hava karanlık olmasaydı oradan girip oranın Uğur Mumcu çıkışı üzerinden Soğanlık'a gidecektim. En azından bisiklet kullanmadığım zamanda hamlaşmamak için daha önce yaptığım gibi irtifalı bir güzergahta yürüyerek bir nevi idman yapmış oldum.

@Cem Şentin

cem dost grup iyice delirdi yok cem şentin nerde yok efendim cem baba geldi mi, cem de cem artık bisikletsiz bile tura gelsen insanlar biraz olsun rahatlayacak :)

@RSY Ersoy

O saatlerde genelde akşam yemeği yemekteyim ve turunuz genel olarak bana ters saatte kalıyor. 1 saat erken olsa daha iyi olurdu. Oturduğum yerin civarı saat 21.00'den sonra daha netameli oluyor. Bazen turunuzun olduğu günlerde sahilde yürüyorum ama ne zaman ve nereden geçeceğiniz belli olmuyor. Bu nedenle yalnız 23 Aralık 2010'da Pendik'te selamlaştığım Samet, Can ve Özgür'ü tanımaktayım. Belki Yakamoz Cafe'de ne zaman buluştuğunuzu bilsem 40 dakika içinde orada olurum. Son olarak iş bulmama yardım ederseniz daha serbest hareket edeceğim ve size bol bol hayır duası edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Alp Aslan

Ben kabaca söyleyebiliyorum yaptığım yolu. Çünkü o civarı avucumun içi gibi bilirim. Normalde Sarıgazi-Samandıra ve Samandıra-Ortadağ Mahallesi arası üçer km. Fazladan yaptığım 4 km'nin 2 km'si genel olarak Sarıgazi Merkez'den Samandıra Merkez'e içeriden gidişten, 2 km'si de Abdurrahman Gazi Mahallesi'nden Akpınar Mahallesi üzerinden Ortadağ Mahallesi'ne giden yolu aramaktan (ki buldum) kaynaklanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Geri