dostlara büyük geçmiş olsun bu sabah sabihadan sonra direk haydarpaşaya pedalladım ...
hastaneye daldım bisikletle millet garip garip baktı...
ahmet dostumun suratına dikiş atacaklar çok büyük geçmiş olsun iki arkadaşada ....daha beteri olabilirdi....
iki arkadaş bir arkadaşın ismini bilmiyorum onun sol kolu kırılmış ve alçıya almışlardı ertan ile alp ordalar ben döndüm ....ahmetin suratına dikiş atılacak....
Sanırım Ahmet dışında ya gerçek adını bilmediğim pearl, yada Ersoy kaza geçirmiş Anadolu Kavağı'na inerken. Ben de bu haberi Engin Güner kardeşten öğrendim face'de. Bu üzücü haberi Engin de Kudret Abi'den öğrenmiş. Her 2 arkadaşa geçmiş olsun
arkadaşlar ahmet ersöz un yüzüne dikiş atılmıştır herhalde diğer arkadaş özgürün dediği doğru o yeni bi arkadaş yiğit ben onu bu forumda görmedim ve ismini bilmiyordum...yiğidin sol kol alçıya alınmıştı...
ahmet abiyi hastaneden çıkardık alp abiyle ertan abi evine götürüyor, yiğit bugun hastanede gözlem altında tutulacak yarın çıkacak sanırım.. hepimize geçmiş olsun dostlar aman diyim yavaş sürün kasksız çıkmayın bize ders olsun bu olaylar..