Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Selçuk Uygun

Ayıp ettin Selçuk abi, gel tabi, zaten sen hafifsin bisikletinde hafif, sorun olmaz... :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Bugün tamir edilen bisikletimi teslim alıp 17.45'te yola çıktım. Esentepe-Karlıktepe-Topselvi-Yeşilbağlar-Alt Kaynarca-Güzelyalı-Aydıntepe-İçmeler yoluyla sahile indim. Pendik'e doğru bir rüzgar vardı ki sormayın. Pendik'i geçtim ama rüzgar nedeniyle fazla ilerleyemeyince Topselvi çıkışından sahili terkedip Pendik Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü'nün önünde 10 dakika araç bekledim. Sonunda gelen 3. minibüse binip 5 km ileride indim. Yorgunluk nedeniyle eve kadar 1 km'lik yolu bisikletimle birlikte yürüdüm. 4 saat sonra eve vardığımda minibüs hariç 28 km (minibüsle alınan yol sayılırsa 33 km) yol yapmış oldum. Turumda Pendik'te su molası verip bisikletimi biraz temizledim. Güzelyalı'da çay molası verdim ve çamurlanan üstümü temizledim. Son olarak dışarıda fırtınaya yakın şiddetle esen bu rüzgar varken çıkmamanızı tavsiye ederim.

@Nicotine34

Topladım güzel oldu, hafifler diye titanyum kolları olan yeni SPD pedal ve Elixir Cr Fren seti aldım. Kadro 8500 Full XT donanım, karbon komponent ler ile iyice hafifler dediğim bisiklet hala 11 Kg gelince afedersiniz ama bir ohaaa çektim. Sonrada kendimi sen zaten hafif bisikletin peşinde değilsin senin asıl amacın sağlam bisiklet diye kendimi avuttum ve süpersonik 8500 bisikletime bayıla bayıla baktım. Yakında resimlerini ekleyeceğim. Yanlız birşey dikkatimi çekti. Daha önce mesela ayna kolu ters yönde çevirdiğimde, çok az bir kuvvet ile 2 tura yakın dönüyorken şuan daha fazla kuvvet hatcayarak çevirip bıraktığımda sadece yarım tur kadar dönüyor, bu normalmi yoksa değilmi anlayadım ( Havuz problemi gibi oldu )

Bırak şimdi sen terse çevirmeyi, sanki ters gideceksin, artık almışsın bırak sağını solunu kurcalamayı tadını çıkart, aklında kalmasını istemiyorsan pedalı normal gidiş yönünde sağlamca çevir, eğer akıcılığında bir problem yoksa bir sürtünme vs. bas pedala gitsin be kardeşim, bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.@Ali Rıza Fırat

@Ali Rıza Fırat

evet bir pedal üstadını da böylelikle kaybetmiş bulunuyoruz :)

bugun akşama doğru yağış riski yok yerlerde hafiften kurur ve ben çıkarım :D

@RSY Ersoy

Selam,

Bu akşam çıkan olursa bende katılabilirim, şimdi dışarıdan geldim yerler kuru :)

Saygılar
Erkan

@Alp Aslan

Alp abi sorarım sana, şurada kardeşinin kafasını bişey kurcalamış enginnnn bilgilerinize ihtiyaç duymuş ama sen kalkıp pedalını hafif kuvvet ile ters yöne çevirip bıraktığında döndüğü tur sayısını sayacağına benle dalga geçiyorsun :D durumun cidiyetine davet ediyorum sizi :D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Red Devil

red devil selam....
her ihtimale karşı bisikletin tekerlerinin havasını al kayma riski azalır yol bisikleti ile çıkacaksan bu gün bi arkadaş gelmedi yol bisikleti vardı bu gün üsküdardan beylerbeyi ordan acıbadem rampaları ordan hasan paşaya doğru topukladık ,kayma olmadı, silik tekerlerde ,havaları alındı ,80 basılıyor bu 26 tekere, marka, maxxis zenith marka yol tekeri ,dişli tekeri olan arkadaşın tekeri bebek rampasında geçen pazar kaydırdı buzlanma olabilir gizli ,
iyi turlar...

@Ali Rıza Fırat

Tamam yaw kızma :) ( Alp kusura bakma senden izin almadan çevirdim pedalı ters yöne :D ) Ali Rıza senin için az önce gittim ters yöne orta karar kuvvet ile çevirdim, 2 tam tur dönüyor aynakol :) oldumu :)

Bu arada atla gel, birazdan çıkacağım bende :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
iki pedal çevirdik kendimize geldik :D yüksek tempo için erkan abiye ve sarp a teşekkürler..giderken rüzgarın etkisiyle 35 ortalama falan yaptık herhalde :)

@RSY Ersoy

Süperdi sabahtan beridir evde pinekliyordum :) o rüzgar a karşı gayet hızlı gidip geldik bende teşekkür ederim sizlere.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: binRR ve Alp Aslan
Geri