Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Bu akşam harikaydı feci rahatlamış ve mutlu durumdayım.Erkan abi ve Ersoy abiye çok teşekkür ederim :) yine akşamın resimlerini paylaşim.Rüzgardan canı çıkan biz :D

(link)

(link)

(link)

Scudo
@Nicotine34

Erkan abi çeviri için teşekkür ederim :D Güldüğüme bakma cidden önemlimi önemsiz mi anlayamdım ama önceden tüy kadfar hafif olan aynakol şuan cidden terste dönerken azda olsa direnç gösteriyor. Belkide yeni taktığımız orta göbeğin çalışma prensibi ile ilgilidir bilemedim ama nedense bu küçük şeye müdehale edememek üzdü beni. Bu sabah tüm eşyalarım ile Ankaraya göç ediyorum bisikleti götüreyimmi bilemedim...

@Ali Rıza Fırat

Yarın fırsatım olursa Ankarada ki Deltaya bırakıcam bisikleti, sanırım ayna kol ile orta göbek arasına koydukları pul bir şekilde bi yerlere temas ediyor ve beni hasta ediyor :D Bu arada az önce bisikletide yükledim arabaya, saat 5 gibi yolcuyum... 1 aydır veda konuşması yapıyorum uzattım farkındayım ama bu sefer cidden gidiyorum :D

@Ali Rıza Fırat

Hayırlı yolculuklar Ali Rıza, dikkat et kendine oralarda :) bol bol resim isteriz oradaki turlarından unutma :)

Saygılar
Erkan

@gürkan doğanay

Uyarınız için teşekkürler. 30-50 km/s "hoş" görünüyor. Daha önce çıkmadığımız hava değil. Herhalde yağış olmazsa çıkar, çok zorlarsa Kaynarca'ya kadar gitmeden döneriz.

@gürkan doğanay

Bisiklette apaz bizi bozar, özellikle de orsa seyri ve geniş apaz. Dar apaz tercih edilebilir ama en güzeli pupa seyri ve ayı bacağı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Sarp ÖZTÜRK
@Red Devil

Ah Sarp'cım, senin yaşlarındayken yani gençken uğraşmıştık biraz. :)

@Ahmet Ersöz

:D Sürekli pupa seyir için hep gitmek hiç dönmemek gerekir ki (her ne kadar çoğunluğun hayali olsa da :) ) oldukça zordur..

Ayı bacağının bisiklet uyarlamasını ise özellikle çok merak ettim, sanırım forum üye sayısı kadar yorum gelir buna :D

Selam.

Bu rüzgar varken çıkarsanız kendinize eziyet etmiş olursunuz. Geçen Cumartesi yaptığım Güzelyalı üzerinden İçmeler turunu enerjimi bitiren rüzgar nedeniyle Pendik Veteriner Enstitüsü'nün hemen aşağısında bitirmek zorunda kalmıştım. Eğer hala o rüzgar varken çıkmayın, ille de çıkacaksanız enerji jellerini yanınızdan eksik etmeyin derim.

Geri