Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Saygıdeğer Alp Hafta sonu yaptığımız turda Muhammed'in çektiği fotoğtafta 'işte çantasız Kemal' yorumunu gördüm. Hatta özellikle aradım fotoğrafı ve buldum. Şu bakıpta görememe alışkanlığımı ortadan kaldıramadım gitti. Yalnız Şu var ki çantasız olmak bana avantaj sağlamadı. Bu yüzden karşınıza gene çantalı olarak çıkacam beğeninize. :):):):)

Haahahahahahahah, abicim sen gel de nasıl gelirsen öyle gel, Eylül'de gellllllllll:)

@Ahmet Ersöz
Yok be yahu ne soğuğu, ama ben arkada makarnaya devam edersem 10 kilo alırım sonrada başına ekşirim ona göre; süperdi kardeşim eee maksat muhabbet:in: :)

@Alp Aslan

alp dost sabah alışverişe çıktım dehşet bi rüzgar 32 km idi ve doğru gerçekten sahilde uçmuştur ...
yarın 16 km ,ben kanlıca yaparım rüzgar önemli....

@Alp Aslan

valla hela olsun alp 32 km ne demek yahu ...
ben sivil vaziyette bile erenköyde yürümekte zorlandım
hem gidiş dönüş sahile atması demekki poyraz illet bi rüzgar durumu lodos olsa tam arkadan iter dönüşte çile çekerdin en sevmediğim poyrazdır .....

Evet abi poyraz dı yağacak karın habercisi anlayacağın, şimdi hafiften bir de kestirdimmi güzel bir uyku, on numara olurum:)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Alp Aslan

Ben yeni baktım garmn e, doğru 16 mt ,belkide beni yoran bu Rampa oldu bir daha kenarından dolaşalım....:in: Not: Ct geyikleri

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Selçuk Uygun
Evet abi o çıkış o gece bitirdi beni bir daha dediğin gibi etrafından dolaşalım ahahahahahahahhahahhahah

Geri