Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Arkadaşlar, açık konuşacağım. Ben dayanamayıp akşamüstü yol bisikletiyle 15-20 kilometrelik mini tur yaptım. Şahane de oldu, alet resmen akıyor.
Lakin şu anda bayağı bir üşüyorum. Tekrar çıkıp hasta olma riski almak yerine yarına kadar bekleyeceğim herhalde.
Ama siz lütfen çıkın, tam bisiklet havası var. Kaçırmayın.

@Ulaş Apak

Ben Çıkıyorum ama yakamozdan katılacağım. Çünkü hala 8 serisi Trek bisikletimi toplayamadım. 4 serisi Trek ile katılacağım :D geliyorsunuz değilmi ?

Kaç gibi yakamozdan geçilir acaba ?

Erkan Abi ile yakamozda olacağız, bekleriz :D Bizi unutmayın ;

Bugün gelmeyi çok isterdim. Ama bugün danışman hocamla tez konusunu belirlemek için kampüse gittim. O, bana işletmeyle ilgili önemli dergilerdeki son yıllarda yayınlanan makaleleri taramamı tavsiye etti. Eve dönmeden önce tamirdeki bisiklete baktım. Jant akortları, fren ayarları, direksiyonu düzeltme ve onu kadroya bağlayan millin değiştirilmesini yaptığını ve yarın alabileceğimi söyledi. Toplam masrafım 15 tl oldu. İnşallah yarın katılacağım.

Arkadaşlar bu akşam ben de çıkmayı çok isterdim ancak maalesef işten yeni gelebildim, inşallah yarın görüşürüz.
Sizlere iyi turlar...

turu maltepede bırakmak zorunda kaldık gerçi ben mecbur pendiğe kadar devam ettim :) yağmur ve insanın yüzünü ısıran bir soğuk vardı gelmeyenler güzel bir iş yaptı :D. bu arada ertan abide arabasıyla 35 km ile yakamoza kadar çekti sağolsun :D

@Özgür_Aksoy

Haydaa, Küçükyalı'da yağmurun damlası yok yahu? Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Ulaş Apak

yağmur hafiften başlamıştı ıslanmadıkta bisikletlik bir hava değildi hakikaten :). üşümemek için 35'le geldim pendiğe :D

@Ulaş Apak

termal içlik üstüne forma üstüne termal jersey üstüne windstopper giymiştim zaten yüzüm dondu sadece :D:D.

@Özgür_Aksoy

Balaklava yok muydu? :)
Bir de dört kat biraz abartı olmuş sanki? Windstopperın özelliği zaten alta fazla bir kat giymeden sıcak tutabilmesi?

@Ulaş Apak

abi benim windstopper içi polarsız düz windstopper altından termal içlik filan giymek gerekiyor :). bi de ben biraz çabuk üşüyorum ondan lahana gibi kat kat giyiniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
arabayla gelen arkadaşlar olmasa yalan olmuştuk :)

turun özetini geçiyorum

http://img8.imageshack.us/img8/8503/img0015vt.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/3606/img0016yf.jpg

Geri