Bence hiç gerek yok 105 vardı sanırım, gayet yeterli vede sağlam bana göre öyle bin derim, alet fetişistliğinin alemi yok birde gram işine dalarsan bisiklete binmezsin, iyisimi aynen devam
ahmet abi ile ben pazartesi günü 19.45 gibi yakamozun ordan hareket ettik yavaş gelmemize rağmen 25 dakika da migrosa varmıştık. bu akşam da ahmet abi yakamozun önünden gelecek sanırım migrosa.
cüneyt bu gün iyi muhabetti evet o jellerden bulamadık emme 2.5 ytl ye bi ayar benim için şık olur acaip bunlar yahu yurt dışına gidip tonlarca alıp gelmek lazımda bozulur yahu...
5 ytl fazla valla 100 km nin üstüne bana çok iyi geldi işin sırrı bu jeller boşuna proflar kullanmıyor muz felan kuru üzüm hikaye yahu bu pazara bi adet jel hazır bebek rampalarından sonra turun sonuna doğru çakacam bi adet power bar gel ......
Bugün turunuza katılamadım. Ama kendimi biraz zorlamaya yönelik bir tur yaptım. Normalde niyetim Soğanlık-Samandıra-Dudullu-Ataşehir-Kozyatağı-Erenköy üzerinden turunuza katılmaktı. Ama 17.20'de başladığım turda vücudum Uğur Mumcu sapağına yaklaşırken verdiği "Fazla zorlama" sinyalinden ve biraz önce yanıma gelen polise verdiğim "Birazdan bağlantı yolundan ayrılacağım" sözünü tutmak için rotamı Uğur Mumcu'ya çevirdim. Böylece güzergahım Cevizli Köprüsü-Soğanlık (Cevizli Köprüsünden Nurettin Baransel Kışlası'nın yanından giden yeni yoldan)-Uğur Mumcu Mahallesi (Tem bağlantı yolundan)-Yakacık-Kurfalı-Yeşilbağlar-Topselvi-Karlıktepe-Esentepe oldu. Soğanlık'ta ve Yakacık'ta su ve soda, Topselvi'de çay ve su molası verdim. Elbette biraz formsuz olduğum için toplamda yaklaşık 3 km bisikletimi elimde sürmek ve bağlantı yolundan ayrılmadan önce verdiğim su molasında düşürdüğüm eldiveni almak için sapakta çalışan bir işçiye bisikletimi emanet edip yaklaşık 300 m geri gitmek zorunda kaldım. O işçiye forumda teşekkürlerimi sunarım. En hızlı tempomu Yakacık'tan Aydos yönüne girip hemen Kurfalı'ya saparak yaptığım Yakacık-Yeşilbağlar etabında yaptım. 3,5 saat sonra eve gelmeden önce bisikletteki akortsuzluktan dolayı zorlanmaya başladığım için onu evime çok yakın olan bir bisiklet tamircisine bıraktım. Haftaya alacağım. Bu turumda 25 km yol yaptım. En fazla 225 m yüksekliğe çıktım.
Maalesef bu akşamki turun iki tekerlekli kısmına yetişemedim ama Pendik-Yakamoz arası 4-teker olarak aranızdaydım (daha doğrusu önünüzdeydim ). Böyle bile olsa sizlerle olmak çok güzel. :in:
Mükemmel bir turu geride bıraktık
Son 7-8 kilometrede arabayla bizi çekerek uçmamızı sağlayan Ahmet'e teşekkür etmek boynumuzun borcu
Buyrun veriler:
(link)
Bu arada Ali Rıza sana da tavsiye ederim. Baktım hep grubun arkasındayım, hatta arkanın da arkasındayım, dedim bu böyle olmayacak derken araba ile katılım iyi oldu, grubun önü için artık rakipsizim.