Kudret abi katılıyorum size, para önemli Hem ulaş abi aslansın sen kaplansın bitirirsin çeviriyi, perşembe grubuda çekersin Bu perşembe akşamı eğer istanbulda olursam sizleri görmeye gelmeyi düşünüyorum. Bakalım daha 2 gün var.
@Özgür_Aksoy
Özgür şimdi baktım malesef arka hub için 32 delik var ama ön hub için 28 e kadar var, muhammede bir uğra dura ace leri sor, başka bir şey istersen de araştırırız
Kudret Abi Göztepe Parkı'ndan gidilebilir. Güzergah ta Göztepe-Çemenzar-Soyak Konutları-Bulgurlu-Ümraniye-Hekimbaşı olur. Sizi zorlasa zorlasa Bulgurlu'ya çıkış zorlar. O yarışın ertesi günü doktora yeterliliğin yazılı sınavı olduğundan gelemiyorum. O olmasaydı TEM bağlantı yolundan Samandıra-Sarıgazi-Çekmeköy-Dudullu-Ümraniye veya Samandıra-Tem yanyolundan Dudullu Organize Sanayi-Kadosan-Çakmak Mahallesi-Ümraniye yoluyla bisikletimle yarışı izlemeye gelebilirdim.
yakamoz yeni adresimiz kaynarca dönüşü hem daha çabuk varıyoruz o da hoşuma gitti ama sağı solu branda olmasa daha sıcak bir yuva haline gelebilrdi
bu arada dün çok çok hoştu hele kartal sonrası grup disiplini akıllara zarardı dönüşte de arda grubun 27gelmesi normal sürüşleri 2 ye katladı ama yakamozdan sonra çıkış ve eve dönüş hatırlamıyorum beynim donmuşş yol bitmedi bana
herkese teşekkürler perşembeyi iple çekiyorum
not: bu saat polemiği artık bitse bizim grubun karakteristik özelliği bu bozmayalım ayarları
işe gitmeyi ama hiç yorulmamayı istiyorum
işe gitmeden her ay hesabıma para yatmasını istiyorum
işe 10 da gidip 15 te çıkmayı istiyorum
bu dileklerim için bir de ak sakallı dede istiyorum
şu ara o kadar yoruldumki erken emeklilik hakkımı kullanmak istiyorum; ama bana bir hafta yeter sonra dayanamam evde özlerim yaptıklarımı anlıyacağınız ne yardan ne serden
günaydınlar herkese dün akşam çıktım bi 35 km lik tur yaptım bugünde sabah işe geldim ohh süper akşamda kısa bi tur yaparım yarında işe bisikletle gelir akşamda biras abartarak bostancı kartal yaparım sonrasında tura katılırım
samet , yarın akşam binememe ihtimalime karşılık ben bu akşam çıkacağım. 19:15-19:30 gibi Bostancı çıkışlı -Kaynarca-Bostancı yapacağım.
eğer uygun ise haber ver, tabii ki grupta ki diğer arkadaşlardan da saati uyan olursa memnuniyetle beklerim , zira tek başına sanki hep grubu çekiyormuş gibi oluyor