Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Özgür_Aksoy
Özgür şimdi baktım malesef arka hub için 32 delik var ama ön hub için 28 e kadar var, muhammede bir uğra dura ace leri sor, başka bir şey istersen de araştırırız

hadi bakalım gesin artık şu torbadan çıkıp

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi Göztepe Parkı'ndan gidilebilir. Güzergah ta Göztepe-Çemenzar-Soyak Konutları-Bulgurlu-Ümraniye-Hekimbaşı olur. Sizi zorlasa zorlasa Bulgurlu'ya çıkış zorlar. O yarışın ertesi günü doktora yeterliliğin yazılı sınavı olduğundan gelemiyorum. O olmasaydı TEM bağlantı yolundan Samandıra-Sarıgazi-Çekmeköy-Dudullu-Ümraniye veya Samandıra-Tem yanyolundan Dudullu Organize Sanayi-Kadosan-Çakmak Mahallesi-Ümraniye yoluyla bisikletimle yarışı izlemeye gelebilirdim.

@Cem Şentin

cem zati 11 saat yağmur gözüküyor bu pazar.....
cumartesi akşamı bakacam durum neyler....

@Alp Aslan

yakamoz yeni adresimiz kaynarca dönüşü hem daha çabuk varıyoruz o da hoşuma gitti ama sağı solu branda olmasa daha sıcak bir yuva haline gelebilrdi
bu arada dün çok çok hoştu hele kartal sonrası grup disiplini akıllara zarardı :) dönüşte de arda grubun 27gelmesi normal sürüşleri 2 ye katladı :) ama yakamozdan sonra çıkış ve eve dönüş hatırlamıyorum beynim donmuşş yol bitmedi bana :)
herkese teşekkürler perşembeyi iple çekiyorum :)

not: bu saat polemiği artık bitse bizim grubun karakteristik özelliği bu bozmayalım ayarları :)

@Selçuk Uygun

şu ara o kadar yoruldumki erken emeklilik hakkımı kullanmak istiyorum; ama bana bir hafta yeter sonra dayanamam evde özlerim yaptıklarımı :) anlıyacağınız ne yardan ne serden

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Berna Solak

@Alp Aslan

Günaydın herkese,

Benden de büyük bir AHHHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :rolleyes:
Yarın akşam hava yağışsız görünüyor Pazartesi gelemedim özledim sizleri :)

Ali Rıza belli oldu mu yarın bizimlemisin :)

Saygılar
Erkan

@samet_özdemir

samet , yarın akşam binememe ihtimalime karşılık ben bu akşam çıkacağım. 19:15-19:30 gibi Bostancı çıkışlı -Kaynarca-Bostancı yapacağım.
eğer uygun ise haber ver, tabii ki grupta ki diğer arkadaşlardan da saati uyan olursa memnuniyetle beklerim , zira tek başına sanki hep grubu çekiyormuş gibi oluyor :)

Geri