Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Ali Rıza nereye? oldu mu şimdi pazartesi perşembelerden sonra sevimsiz Ankara şimdi hiç çekilmez, inşallah yakın zamanda dönersin yine çekersin bütün grubu,biz de artık senin yokluğunda biraz idman yaparız :) şaka bir yana seni tanımak güzeldi, haberleşiriz

Scudo
@Berna Solak

Gidip biraz Ankaradakilere, biz İstanbulda Şöyle gidiyoruz böyle pedallıyoruz diye hava atıp hemen ( 5 ay ) döneceğim. Tabi orada grubun arkasında kalıyorum demem :D 2011 in sonlarına doğru minübüs yolu cadde arası bir yere taşınıp grubun demirbaşı olmayı hedefliyorum. Cidden fena alıştım gruba... Ankarada da bi Eymir Gölü var yuvarlak bir parkur, bir turu 8 -9 Km yapıyor :D Ama açıkcası dönüşüm muhteşem olacak :D Kim bilir belki bir yol bisikleti ile dönerim...

@Berna Solak

Diğerinden kastım kızımın tahtadan imal edilimş Denge bisikleti kızım işi çözdü artık ona ihtiyacı kalmadı !....
O bisikleti ( Yukarıda Resmi Olan ) Kudret ağabeye vereceğim. Çünkü kızıma Pinarello Kids Yol Bisikleti toplayacağım. Full Campy
Alya beş yaşına girdi İki sene sonra bizlerle Sabiha Gökçen antrenmanlarına başlar !...

@Berna Solak

Yok bir yere gitmiyorum...Gruupu cekmeye çalışırım...

@Bibendum

Bencede güzel bisiklet,bu bisiklet icin destek ve servis adresi veriyorum. KAÇKAR BİSİKLET , daha geçen gün bir adet sattım. 3 yaşındaki delikanlıya yılbaşı hediyesi olarak... bu arada elcikler ve zil de bende3n...

@Cem Şentin

Bu çarpma olayını tam anlamadım.bir arkadaş detaylı anlatırsa sevinirim...Bu arada çarpan arkadaşıma geçmiş olsun..

@Ali Rıza Fırat

Ali Rıza, tabiki tekrardan görüşeceğiz oralardan haberler bekliyoruz.

Kendine iyi bak
Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
Saygıdeğer Arakadaşlar bu sabah Tura çıktınızmı merak ediyorum. Ben bir uyandım saat 9. Sonra 9.15'de çıktım. Bostancı'ya kadar pedalladım kimseyi göremeyince geri döndüm.

Bu arada konu biraz eskidi ama Ben Şile'ye sıcak mevsimde yol bisikleti ile gittim ve de geldim. Sorun çıkmadı. Şile yolu'nda dağ bisikleti daha verimli tartışması ilgimi çekti. Kartepe'ye çıkarsak yol bisikleti ile Şile gittiğimizde de Dağ bisikleti ile gideyim de bir de ben göreyim diyorum hangisi nerede daha uygun? Yalnız şu bir gerçek ki; Asfalt düz yolda yol bisikleti daha verimlidir. Patika yada çurkurlu yolda dağ bisikleti daha verimlidir. Herkeze saygılar.

çok güzel bir pazar oldu erkan abi sabah durakta gaza gelip bugun 100 km yi bulucaz dedi f1 e kadar gittik geldik orda burda dolandık 96km yi bulduk :D

sınır tanımayan mtb'ciler örgütü :)

@RSY Ersoy

:) gerçekten çok iyide oldu bende kilometre 83 te kaldı telefon üzerine maltepeden ayrılmak zorunda kaldım, en uzun turum oldu sayende :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: binRR
@binRR

Tüh üzüldüm şimdi. :( Neyse artık bir dahaki sefere.... Pazartesi akşamı katılmaya çalışacağım ama gelememe ihtimalim var. Eğer ki gelemezsem sizlere iyi pedallamalar.

Geri