Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Şahsen bitmek bilmeyen işler nedeniyle bugün çıkabilecek durumda değilim. Havaya her ne kadar yağmur çok hafiflemiş olsa da de sahil yolu ıslak görünüyor. Yarına bırakmayı öneriyorum.

Scudo
@Alp Aslan

Hava düzelmedi :( umarım yarın yağışsız olur.
Görüşmek üzere.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
Red devil isimli arkadas dünkü havayı nerden biliyosun dışarı mı çıktın :) :):)

@RSY Ersoy

:D helal olsun güzel soru :D
Hava gerçekten güzeldi ama :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: binRR
beyler....
kusura bakmayın ama biraz pazar günleri parkuru değiştirin hep aynı yere gidiyorsunuz hafta içi kısa mesafe iyi gözükmekte kaynarca azıcıkta 120 km lik bol rampalı yollara çalın kendinizi güzergahtan bol ne var paso rampa kilyos demirci köyü garipçe rampaları ve hatta en zor parkuru size söyleyim bostancı bıçkıdere bostancı ....
ve tabi şile....

@Kudret Kurtcebe

Abi hafta sonları çoğumuzun evinde bekleyen işi gücü olduğu için her hafta sonu olmaz, ama günler biraz uzasın, güzel bir hava yakalayınca uzun bir tur mutlaka yapacağız. Yoksa 1,5-2 ay önceki Şile gezisinden beri hiç uzun tura çıkmışlığım yok, ben de çok özledim.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1172.snc4/154467_176920652319804_100000056117221_602845_370023_n.jpg

selam
naber?
:D

@binRR

İyi güzel de açılış nerde ? Onu kimse sormadı ki.

1 adet bora ultra compagnolo = 4 adet corratec motion :D

ersoy böyle şeyler yapma kardeşim bize mavic slr yakışır orda göbeği en kırmızı olanından :D

@samet_özdemir

samettttttttttttttttt
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
onun adı slr slr
kaçkarda var 2 el 500 ytl ama almak durumunda değilim yıpranmış çubuklar...
sıfırı 1000 yoro..........................

Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava olacak diyor Accu. Yani hava güzel görünüyor. Akşam 6'dan sonra yoğun sis olabilir. Yalnız sıkı giyinmekte yarar var.

Geri