Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
buyur canım ama keyfimi kaçırdınız alasım kalmadı
(link)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@RSY Ersoy
ne bileyim tadım kaçtı, vazgeçtim. sen bana boş ver sana alalım sevdiysen:)

• Beğen
Alp fiyatı çok iyi sade bir kadro ve klasik tasarıma sahip.Con conlu değil.
Beyazını beğendim bence al canım arkadaşım.Conconlu binmek istersen ben sana Kırmızı stemle beraber olan gidon ve sele borusu bulurum.
En azından aklında kalmaz ve bu kadro kırılmaz. Yolda vibrasyon falan hissetmezsin. Elindeki kadroya göre gidişin aynı performansınla 7 - 10 km daha artar.

Uploaded with

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir ay kadar önce velespit den trek 4300 disc aldım ondan önce yaklaşık 4 senedir bianchi kullandım her haftasonu mutlaka sahile iniyorum ama ustalarla birlikte binmeyi çok isterim bir dahaki toplantı yeri ve zamanını öğrenebilir miyim ? teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ayhan b ve binRR
@Bibendum
Sağol Kardeşim, Biraz hevesim kırıldı ama ilgileniyorum yeni bisiklet konusu ile...
con con yaparız bana:) :) :)

• Beğen
@CAN BAYRAKTAR

Güle güle kullanın.
Yağış olmadığı takdirde yarın akşam 8'den itibaren Caddebostan Sahil'deki kafede olur, 8:30'da da Kaynarca'ya doğru yola çıkarız. Yağış olursa ertelenebilir. Son durumu akşam 7:30'a kadar buradan duyururuz :)

@CAN BAYRAKTAR

Buyrun bekleriz:) ama usta filan bize pek uymadı:D bizler kendi hallerinde ama birbirimize de sımsıkı bağlı bir ekibiz:) yolda kimseyi bırakmayız, yememiz içmemiz vede sohbetimiz de boldur, yani hem ayaklar, hemde çenemiz bol çalışır:D

@Nicotine34

Şu nick ini değiştir artık birader:D:D nick otin yap en azından:D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@binRR

Abi nede olsa arkada Ali Rıza var diyorsun arka gruba bir iki kişi daha katılırsa sorun olmaz hesabııııı :) 2 -3 kişi olsada küçük bir grup olarak arkadan gelerekte turu tamamlayabiliyoruz ama tek kişi kalınca ilk ışılardan dönüyorum :D O yüzden yeni arkadaşların gelmesi bence iyi.Bu arada geçen hafta hasta olmama rağmen MTB yoğunluğu sayesinde turu tamamladım. Biraz moral oldu ama umarım yarın yağış olmaz ve pedallarız.

Alp Abi kadro sayesinde 7 - 10 Km hız artar gibi bir cümle kullanılmış, acaba benmi alsam :D

Geri