Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
2011 in en manyak turunu kaynarca ekibi ile yapmaktan şeref duyacağım yaşasın kartepe, yaşasın mangal ,yaşasın bisiklet kardeşliği..

2011 Yılı herkese istediği bisikletin, nasip olacağı yıl olur umarım. Ben 8500 trek istiyorum :D 2010 yılının 5. ayında bisiklete başladım ama sadece 1000 Km yol yapabilmişim. Bakalım 2011 de hedefim büyük 1.500 Km :D

Herkese bol eğlenceli bir gece diliyorum. Sevgilerle...

Ali Rıza Fırat

İnşallah 2011, hepimize sağlık, başarı, para ve mutluluk getirir ve daha özgür ve adil bir Türkiye'de yaşamayı nasip ettirir. Bu arada Ertan, bisikleti teslim aldım ve Kızıltoprak'tan Kartal'a kadar molalarla birlikte 2,5 saatte bisikletle geldim.

@Cem Şentin

evet cem senin bisikletini bana göstermişti ertan dost, ona teşekkür ederim sana bir bisiklet vermesi bence alkışlanacak bir durum evet artık sende bizdensin vede derimki geceleri yavaş yavaş takıl tabi sıkı giyin bu mevsim çok sert ...
yaza doğru yaşadın altındaki bisiklet ile artık yutarsın km leri gözün aydın

@Kudret Kurtcebe
Kaskım yoktu ama kışlık eldivenim vardı. Ayrıca soğuğa karşı krem sürmüştüm yüzüme. Ham olduğum halde beklenenden iyi sürdüm o bisikleti. Niyetim onu daha ergonomik ve yeni bir bisikletle değiştirmek. O da benim için hayati önem taşıyan ve mutlaka vermem gereken doktora yeterlilik sınavlarından sonra olacak. 17 Ocak'ta yazılı, 19 Ocak'ta sözlü... Allah bana kolaylık versin de teze başlayayım.

O sınavdan sonra niyetim, eski bisikletimi Delta'ya verip oradan kask ve yazlık eldiven almak. Ondan sonra da yedek iç ve dış lastiklerle km saati almayı düşünüyorum.

Biraz geçte olsa herkesin yeni yılını kutlar nice hep birlikte bol şanslı,sağlıklı,huzurlu ve bol pedallı seneler geçiririz :D
Bu arada yarın hava güzelken biraz uzaklara pedallasak mı ? :D farkettim ki yanlışlıkla öğlen başka gruba yazmışım bizim grup sanıp daha yeni tam olarak ayılmış olabilirim dünün yorgunluğu var :D

Geri