Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Alp Aslan

cüneytin sözü var zati bu işi haziranda gebertiriz mangalıda yaparız valla çok iyi olur kartepeye yeni bir anlayış gelir kartepe mangal ...valla varım ..

Scudo
görev tamam dostlar dragos sosyal tesislerine gidip geldim rüzgar baya etkili :D yağmura diycek bişey yok zaten :)

@Alp Aslan

Alp'cim nerdesin ya.Dağın tepesinde nerdeyse aç kalacaktık.Kudret kardeşimize çoğunluk sağlamamız ikna etmemiz lazım.Bizi , sincap gibi fındık ,fıstık kesmez çok iyi enerji verse bile.Mangalı ben sırtımda 18 km. taşırım.Mezeleride otelden getirtiriz.Arkasından alevli meyve tabağı falan abartırız.:D :D :D :D Dansözüde ayarlamayı unutma Alp.Biraz daha abartırsam,Kudret hoca turu iptal edecek ,yüzünü ekşittiğini hissediyorum.Yukarıda olmazda,indiğimizde rahat bir ortamda yemeğimizi yeriz.Araba takviyeside yaparız, dönüş için zaman sorunumuz olmaz.Daha zaman var önümüzde,olgunlaştırırız Kudret ustamızın önderliğinde.

@RSY Ersoy

Bravo Ersoy, bu akşamın,grubun ,nöbetçi bisikletçisi oldun, Tebrikler puanını yükseltiyorum.Perşembe turuna grubun başında başlayacaksın (pole pozisyonu ):D

• Beğen
Tepkiler: binRR ve Alp Aslan
ersoy helal olsun ...
bu arada daha çok var ama beni heyecan sardı ilk kez araba ile gidip dönmece esas olay otelin orda pek mangal yapacak yer varmı evet var biraz bisikletler ile futbol sahasına doğru basarız orası offroad değil yalnız bekçi inşallah laf etmez turistik yer çünki bide mangal yok ateş yakamazsınız diyebilirler o günkü kısmetimiz ne ise o olur vaktimizin çok olacağı kesin akşama kadar
sabahtan araba ile bostancıya gelerek alp dostum ve cüneyt dostum diğer katılımda bulunacak arkadaşlarda bisikletlerle gelir yalnız bu tura anca dört kişi gidebiliriz ama enver dostumuzu ayarlarsak o karşıda oturmakta onun kocemen minibüsü var 6 bisiklet almakta toplam 3 araç 10 kişi kartepe otelin orda mangalda oluruz
bu plan bi tutarsa vay anasını şimdi iyimi......

ooo kartepemi var yakında bende varım o vakit :) yeter artk kaç defa niyetlendik gidemedik bu sefer kaçırmayalım tepede ateşi çaktırmadan yakarız üstündede %100 dana etinden sucukları 2 3 dakika içerisinde pişirir mideye indiririz valla :D bu arada bugün rüyamda sizleri gördüm özlemişim 2 gün bisikelete binemeyince :) ama bu sefer karadenizde gördüm samsundan trabzona bir günde gelmiştiniz :D

@samet_özdemir

valla samet hazirana daha çok var değişik olur arabalarla gidilir enverede söyleyeceğim kesin gelir minibüsü var bostancıya gelir 6-7 bisiklet almakta iki araba etti dört bisiklet 11 kişi gider ...

araba sorun değil ben pedalda basarım arabayla gidilecekse arabada var zaten taşıyıcı aldımmı 1 tane 3 bisikletde ben alrım :)

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@samet_özdemir

bence arabalı olursa değişik olur ...
hem daha fazla tepede kalırız....

Arkadaşlar bu Kartepe programı benide cezbetti şimdi. Gerçi şu Suadiye çıkışını bir türlü keşfedemedim ama Kartepe'de biraz daha fazla vakit geçirmek açısından araç olayını dahil edersek çok verimli bir gezi olur.

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Kartepeye bisikletle bende çıkmak isterim. bisiklet taşıyıcısı olan bir araçta bende var. 2 hatta 3 bisiklet taşıyabilirim. yiyecek konusunda benim tavsiyem telesejlerin bulunduğu aktarma merkezinde büyük bir kafe var. orada da yiyecek alternatifleri mevcut

@Rikoenriko

Birol seninde OK demene sevindim.Tur Org.da sen de deneyimli sayılırsın.kafede alternatif olur daha yayılıp.saçılmadan düzenli.Mangal yakarsak BD üyesi Kudret hoca sahildekiler gibi bize tezgahı kaldırtır.:D :) :)

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@pearl

heheh doğru valla ...
yalnız anladığım kadarıyle bu iş bayağı herkesi sarmış durumda en iyi ay haziran araba ile olursa hiç yorulmayız ve felekten bi mangal çalarız ..
ve hatta en anlamlı günde bisiklet bayramında vınlarız kartepe otele ...
kartepe turistik bi yer olduğu için birileri gaz yapmaz umarım biz genede uzak bi yere gideriz orası futbol sahalarından stabilize yolun başladığı yere ordan sonra offroad alan başlamakta olmazsa hepimiz cengaverlik yapar yol bisikleti olanlar dalar 1640 a çıkarız bence bu cılgınlığa girişelim bende silik telerlerle dalarım ,erkan hocam, alp, cüneyt, sarp alayımız dalarız offroad a yukarda mangala kimse karışmaz ve hatta ordaki bekçi dostumuz bize çayda ikram eder ..
ya daha çok var hayallere bak iyimi..
yalnız bizim cüneyt kıyamaz pinarelloyu sokmaz gibime geliyor offroad a...
1640 dan zirveden manzara acaip olmakta ...

@samet_özdemir

samet takıntı oldu valla ama değer bak görecen o zirveden aşağı kafayı yiyecen güzel olan zirveye kadar bisiklet yolu olması uludağ öyle değil 32 km sonra iş bitiyor iki saat elinde yürüyüp 2540 metreye çıkıyorsun ...
burda 1640 metreye pedallayarak çıkıyorsun daha zevkli araba olacağı için çok vaktimiz var bence yol bisikleti olanlar dalmalı offroad a....
1640 aşkı için herşey zirve için 1640 ı almalıyız nasılsa gidiş ve dönüş araba ile üstüne bide mangal daha ne istiyoruz yahu ben gönüllü mangalı taşırım 1640 a ...
vasiyat edecem öldüğümde beni yaksınlar küllerimi kartepenin ormanlık alanlarına serpsinler vay be ....

5 haziran pazar kartepe 1640 da mangala varım ...
beyler şimdiden topiği açıyorum muhabbetimiz bol olsun ......

@Nicotine34

Erkan abi sen varsan bende varım :) arkada kalırsam gelir alırsın beni... Yani eğer pazar günü olursa bende araba ayarlayabilirim 2 - 3 tanede ben alırım bisiklet konvoy halinde gideriz :)

Taşıma aparatı bende de var 3 tane alıyor.

@Ali Rıza Fırat

Sen geldin galiba buralardasın değil mi?
Yarın hava güzel görünüyor inşallah yağmur felan yağmazda pedallarız konuşuruz :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
Geri