Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Kudret Kurtcebe
Kudret bey, Kartepe organizasyonunda nisan sonu veya Mayıs Ayı başında katılmak istiyorum.Şimdiden yokuş çalışmaya başlayacağım.Bir de Kartepede alayım boyumun ölçüsünü.Zirveye ayağım yere değmeden çıkmaya çalışacağım.Yoksa çatlarım,tabutçu alır,boyumun ölçüsünü.Ayrıca BD ile ilgili çalışmalarınızdan yeri geldikçe söz edin.BU sporu yapan ve zorluklarını yaşayan herkesin öneri ve çözüm yaratmada katkısı olabilir.

Scudo
@pearl

topik açık dostum ...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=75168&page=4

zirve 1300 rakım otelin orası ...
gidiş haydarpaşadan trene büyük derbentte inmece 7 tam bilet 4 ytl bisiklet parası ...
bir km sonra otelin oraya 18 km dik rampa alınacak düz yol yok eğim 9 dur bazen 10 olur ...
yalnız 20 dakika ısınma turları atmalıyız yada kültür fizik hareketleri hemen trenden in ve bir km pedal bas ondan sonra 18 km ye dal olmaz ısındığımız an çıkacağız... 1300 rakımda fazla durma yok beslenme enerji jelleri yoksa yanımızda getirdiğimiz muzlar ...ve tabi su ...
iniş aynı yere yada suadiyeye iniş bence aynı yerden inmek cazip gelmeyebilir arkadaşlara,yol biraz kötü ama idare eder...
suadiye çıkışından direk istanbula izmitten hereke rampalarına işte burda dikkat ....
daha sonra gebzeye varacağız isteyen son trene atlar isteyen kalan son 40 km basarak bu turu 150 km de bitirir...gebzeye kadar 110 km de tur bitmekte...
1300 rakım otelin orasıdır ve zirve değildir ayrıca benim tekerler silik olduğundan gereksiz son 7 km lik offroad yoldan 1600 a çıkılmayacak çok çıkıldı oraya gereğide yok ayrıca radyasyon yemece antenler radyasyon yayıyor...
bd nin formunu takip ediyorum gelişmeler olduğu vakit gezi organizasyonlarından yada benim antreman topiklerimden haber ederim...

Ben Atakan ile bu akşam yokum arkadaşlar, Caad4 kadromuz gelmiş:D birazdan izmit e almaya gideceğiz:D

yağmur çok abartmazda tur iptal olmazsa 20.15 de beltur önündeyim. evet pendikliler ahmet abi samet abi geliyormusunuz bu akşam :)

Turu iptal etmeniz isabet olmuş. Yoksa hem yağmurla, hem de rüzgarla boğuşacaktınız. Bugün alışverişe çıktım. Alışverişimi yaparken yağmur çiselemeye başlamıştı. Ayrıca deli gibi rüzgar esiyordu. Giydiğim palto bile soğuğu hissetmeme engel olamadı. Allah'tan şapka takmıştım da başımı soğuktan korudum.

@Kudret Kurtcebe

Açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler.Program güzel,18 km tırmandıktan sonra,kutlama anlamında bir mangal,kendin pişir ye organizasyonu iyi olabilir,ve tırmanışa bir araçta çıkış arkası desteği iyi olabilirmi acaba ? benimki sadece öneri ama uygunluğunu siz daha iyi bilebilirsiniz,bir çok kez çıkmış biri olarak.( Kartepe Eksperi ) çok sağlıklı beslendiğinizide biliyorum,belki bu yüzden mangal party de cazip gelmeyebilir.Neyse ben kırk yıllık aşa su katmayayım en iyisi.İşin ana kısmı çıkışı yaptıktan sonra bir esprisi,bir konforu,manevi bir mükafatı olsa gerek diye düşünüyorum.Bu konuda, organizasyon üstadımız Alp kardeşimizden de fikir alabiliriz.

@pearl

valla mangal bana göre değil ..
zati kartepe zirvede ben hep muz yedim vede kuru üzüm kuru kayısı kuru incir ..
araç olmayacak trenle gidiş bisikletle dönüş ...
evet alp dostumuzda fikir sunabilir ....

@pearl
Evet sonunda yemek olacaksa bu kartepe hakkındaki fikirlerim değişebilir, kudret abi kızacak bana ama bisiklet güzegahım hep midemin üzerinden geçiyor, eğer bir aksilik olmazsa ilk kartepe organizasyonuna Serdar ve bende gelir zirvede yemeğimizi yer ineriz e boşuna çıkmayacağız ya oraya kadar , veysel usulü gevurdağı ve mangal ne de güzel olurrrrr:)

@Alp Aslan

ne kızması alp hocam biz bizeyiz zati..
valla araba olursa daha şık olur şöyleki iki araba, cüneytte var bi tane zati o söz verdi yalnız bunun için haziranı bekleyelim derim vede bisiklet bayramında gitmece haziranın ilk pazarı arabalar ile maşukiyeye sadece 18 km çıkacağız o kadar
sıcak olur gerçi yukarda ise üşümeyiz ...tenmuzda üşümemiştik ağustosdada ....
hazirandada üşüyeceğimizi hiç zannetmem valla hazirana o.k derseniz araba ile gidilir o vakit bende mangal olayını bozarım ne edek gruba uyarım..

Bana uyar abi harika olur sadece önceden gününe söz veremem o kadar işim dolayı ile ancak haftasına durumum netleşir, bendede araba var güzel bir organizasyon yaparız :in: :)

Geri