Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
hadi ya talihsizlik olmuş yazında bi arkadaşın arka aktarıcı kırılmıştı xtr ydi neyseki garanti kapsamında yapmışlardı daha iyi parçalar alırım belki diyordu duraace le gelir o zaman sarp :)
bu arada hava süper akşamada büyük ihtimal böyle olur kalabalık oluruz inş.

haftasonu yağmur var sanırım :( olmasaydı benim aklımda kartepe vardı yine :) nede olsa kar soğuğu pek etkilemez yağmur olmadıktan sonra :) bu arada 19:15 de park cafenin oradaki cepteyim sahilde ;)

bencede geçer 25 falan oluruz :) yakında tour de france a rakip olucaz :D cumartesi sabah saat kaçta çıkıyorsunuz ben saat 9:30 - 10:00 gibi işe geliyorum cumartesileri uyarsa eğer sabihaya gelirim sizle dönüştede kartaldan ayrılır işe gelirim.

@samet_özdemir

Yazın 8'de ama şu sıralar kış tarifesine geçtik 9'da çıkıyoruz ya. en geç 10'da işte olmak istiyorsan sabiha gökçen zorlayabilir.

9 da çıkış beni zorlar en iyisi ben sabah 8 de çıkıp bostancı yapayım dönüştede maltepede meşhur simitci var ordan biras simit alıp kahvaltı yapayım şirkette :) zaten kahvaltı ve muhabbete gidiyoruz cumartesi günleri işe 10 da iş başı 12 de çıkış :)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Ulaş Apak

Yok ben onu sormamıştım, ilgilendiklerinle ilgili liste vermişsin:D:D

süper bi turun ardından yine buralardayım avşara gelicektim ama talihsiz bi telefon aldım caddebostandayken o yüzden avşara gelemedim artık bidahaki sefere böyle havayı bulursak tabi :) gelenlerin ayaklarına sağlık 25 kişi vardık sanırım belkide daha fazla.

Selçuk abi senin Defy 300 Pounda düşmüş wiggle'da :D

şurada:(link)

komple bisiklet olarak :D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri