Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Berna Solak

Sabah hava yağışsız olursa mutlaka katılacağım. :)

Saygılar
Erkan

@Selçuk Uygun

:) Teşekkürler :)

2011 Nisan ayında düşünüyorum, kısmetse yola gelicem bende bu gidişle :D

Saygılar
Erkan

Fırtına durmuş, yerler de kurumak üzere ama geçen pazar gibi çok fena rüzgar var. Ahmet'in deyimiyle rüzgarla dans edeceğiz sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
Geliyormusun sen:) ben kahvaltı yapmaya çıkıyorum:)

@Ulaş Apak

sabihaya çıkışta o rüzgar neydi öyle ya bir an ön tekerim havalanacak zannettim :D. inişte çok işe yaradı yalnız o rüzgar. :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Özgür_Aksoy

Evet iniş iyiydi, ama sen bir de Dragos'tan sonrasını görecektin. Şu kadarını söyleyeyim, Bostancı'ya kadar gelme önerimi kabul etmemekle kendi açından oldukça hayırlı bir karar verdin :)

bende yeni geldim eve sabah 7 de çıktım ömerliye gittik 2 kişi giderken rüzgar hiç yoktu sabihaya kadar hatta ordan sonrada çok fazla yoktu ama sonlara yaklaşırken bi rüzgar esmeye başladı hava 10 derece rüzgar sağımızdan vuruyo tokat gibi geldi :) paşaköy e geldiğimizdede yağmura tutulduk barajın kollarından birinde bişiler atıştırdık biras yemek sonra geri dönüşe geçtik bol yağmurlu soğuk ve dondurucu bi tur oldu ayakkabılarım sırılsıklam parmaklarım dondu eve zor attım kendimi :) yarına inş. ayakkabılarım kururda giyebilirim yoksa converslerle gelicem platformları takıp :D

abi bişeyim yok ama bomba gibiyim sadece parmaklarım dondu o an o kadar onun dışında hiç üşümedik hatta terledik kalın termal forma üstünede yağmur geçirmez rüzgarlık giydik süper oldu valla ayakkabı kılıfıda vardı ama yağmurda o kadar suyu neresinden aldı anlamadım :D

@samet_özdemir

beyler bana hiç su geçirmeyen ayakkabı ismi verecek varmı spd olacak samet bendede ayakkabı kılıfı vardı ama pek işe yaramıyor alttan su alıyor...yalnız bu gün almadım sabah hava iyi idi 10.30 da bizi yuşa tepesinde sıkı bir yağmur yakaladı

1- eldiven su geçirmeyecek
2- spd ayakkabı su geçirmeyecek...
3- bisiklet pantolon veya uzun taytlar su geçirmeyecek
4 - üst bisiklet formaları su geçirmeyecek

varmı böyle bir durum...
ayrıca 400 ytl ye spd ler bile su geçirmekte rezalete bak hizaya gel..

kudret abi ayakkabı kılıflarının tek amacı soğuktan korumak yağmurda hiçbir avantajı yok ayaklarım en alttan en üste kadar sırılsıklamdı bugün :) pantolon dersen colombia nın su geçirmez pantolonları var 200 tl civarlarında yada cannondale in var o tarz çok güzel bi pantolon hemde şort oluyor ;) spd bilmiyorum ama su geçirmeyen spd ler varmıdır. eldiven dersen 60 70 tl ye çok güzel yağmur ve rüzgar geçirmeyen eldivenler var bikeandoutdoor a bakabilirsin.

selçuk abi ne mısırı ya bisiklete binmek varken :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri