Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Berna bol vitamin ve bisiklete binmeye devam hiç birşeyin kalmaz bu arada aman diyim corrateci sakın kirli bırakma yağını suyunu eksik etme, hafta içi görüşürüz....:)

@binRR

ben çıktığımda büyük ihtimalle siz dönmüştünüz bakındım ama göremedim geç çıktık :(

Dün ne kadar güzel bir geceydi ya :) özellikle Alp abiyle '' makara '' yapma bölümü çok sağol abi sayende makarayıda öğrendim:D Bugün uyanamadım 7de çok tatlı geldi uyku ama yarın inş. çıkcam :) küveti hazırladım bende yıkamaya başlicam birazdan :D

@Alp Aslan

:) hemen bu sabah kolları sıvadım gıcır gıcır yaptım yarına pırıl pırıl çıkıcam gözleri kamaştırıcam :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Berna Solak

Şu elimdeki çeviriyi bitireyim gidip hallettireceğim. %90 oradayım, son durumu buradan duyururum :)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Kısa bir süre içinde olsa sizlerle birlikte olmak zevkliydi. Uzun zamandır bisiklete binmediğimden hava iyi deyip hazırlıksız çıktık. 20 km bulunca rüzgar kulakları fena yakıyor. Neyse dersimizi aldık dün biz doğal olrak geride kaldık. eşimi ufak ufak bisiklete alıştırıyorum. gerçi daha çok yolu var ama bakıcaz artık.
herkese selam dün akşam çocuklar evde bakıcıyla kaldığından erken döndük avşarda sizi bekleyemedik.
Berna yeni bisikletin hayırlı olsun. umarım hep dün akşamki gibi keyifle kazasız belasız binersin.
Tüm ekibe selam.

bu gün sahil tarafından giden dostlar 35 km rüzgara çarpılmıştır içerden gittiğim için sorun yoktu küçük çamlıca rampalarına gitmekten vaz geçtim açıkçası oralar beni uçururdu ...
kar maskesi şart ...aksi takdirde yüz felci...
yarın anadolu kavak yapacak ekibe katılacağım isteyen olursa üsküdarda saat 09.00 da buluşup kavağa gidebiliriz.....
bu normal bir gezi tabi burda hız olayı olmayacak...
rampalarda insanlar beklenecek...

Geri