Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@dinçer karadayı

Rica ederim. 20:30'da henüz Caddebostan'dan yavaş yavaş toparlandığımız için erken olur, bu havada boşuna üşürsünüz. 20:40 iyidir derim :)

@Özgür_Aksoy

:( sahrayıcedit bölgesinde yağmur şakır şakır yağıyormuş 2 dakka önce telefonla öğrendim.

Son durum nedir ?

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
sahrayıcedidde oturuyorum erenköy ...tüccarbaşı ile ethemefendi arası..
çiseleme şeklinde devam ediyor yağmur ....yerler ıslak çıkanlar dikkatli olsun ince tekerler kaydırır..

@Ali Rıza Fırat

Yoo yine gayet 13-15 kişi vardı (ben lastiğim patladığı için erken dönmek zorunda kaldım).

Bu arada tura katılanlar için, benim lastik maalesef 5 kilometre sonra yeniden patladı. Muhtemelen ya yama tutmadı, ya da dış lastikte parça kaldı. Pompa da şişiremediği için kalan havayla 2 kilometre kat edebildim, gerisini yürüyerek geldim.
Bu geceden çıkardığım ders, bazı şeyleri inada bindirmemek gerekiyor :)

@Ahmet Ersöz

Teşekkürler. Valla benim dış lastikler bayağı bir miyadını doldurdu, onla da alakası vardır muhtemelen. Hatta birkaç aydır alarm sinyalleri veriyor ama yol bisikleti sath-ı mailine girdim diye biraz boşverdim :)

@Mümin Zorcan

20:20 itibariyle herkes tura gitmek için yola çıktığından bu soruyu biraz geç sormuşsunuz. Herkesin haberdar olabilmesi için turun yapılmayacağıyla ilgili kararı en geç 19:30'a kadar almış oluyoruz. O saat itibariyle yapılacak denmişse yapılır. (ki birkaç sayfa geriye gitseniz öyle dendiğini görecektiniz)

@Ali Rıza Fırat

Teşekkür ederim. Yol hafif ıslandı ama bisiklete binmeyi engelleyecek derecede bir yağış yoktu.

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
Geri