Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

ulaş abi ben gene çıktım libadiyeden suadiye oteline kadar geldim sonra sinüzitim tuttu geri dönmek zorunda kaldım mtb ile geldim havada biraz sertti ama artk ıyı havalarda sizle olmaya çalışcam bu gece baya zararlı çıktım galiba ama olsun pedalladım gene daha yumşak havalarda beraber oluruz umarım

Scudo
Ahmet geçmiş olsun kardeş, çabuk toparlanırsın inşallah bak feci yemek programları yapıyoruz, kaçırırsın sonra:in:

Ulaş oluyor bazen böyle ben deneyimli sayılırım takma kafaya geçiyor:)

Katılan herkese teşekkürler ıslak da olsa keyfinden ödün verilmeyen bir gece oldu

Bu arada kendimi yıkamadan bisikleti yıkadım,soğuk ve ıslanmak iyi gelmedi bana herhalde:)

her ne kadar enseme kadar çamur da olsam, arada ağzıma çamur tadı da gelse, elimiz yüzümüz kömürcü çıraklarına da dönse bugün geçirdiğim igrenç günün üzerine harika geldi kendimi çok iyi hissettim :))

Bu arada yeme içme muhabbetinden dolayı karnımda orkestralar çalıyor :) herşey özellikle corratec im mükemmeldi arkadaşlar yolda sürmedim resmen aktım :)
spd pedallara gelirsem onlarda takana kadar berbattı ama takmayı becerebildiğim anlarda süper sürüş sağladı :))
avşar cafeden çıkarken serdar bey ile birlikte bize kurdeşen döktürdüler
iyiki varsınız, hepinize çok teşekkür ederim :)

boğazımın sağ tarafında yutkunurken bir acı oluşmaya başladı umarım hastalık belirtisi değildir :)

selam millet işler yüzünden katılamadım, pazar günü sağlam bi çıkış yapmayı düşünüyorum :)

Geri