Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Selçuk Uygun

Abi reçete süper :) Ben Ankarada da perşembe akşamı turlarına katılıyordum ama böyle keyif vermiyordu. Geçen perşembe akşamı Fenerbahçe maçına bilet bulmuş olmama rağmen yinede tura gelmeyi seçtim çünkü gerçekten tura katılan herkes çok kaliteli ve güzel insanlar. 3 aydır İstanbuldayım ama grupla yeni tanıştığıma gerçekten üzülüyorum.

Scudo
@binRR

abi kaçkarın yarışı varmış polonezköyde ona gitcem bu soğukta anca o keser beni :D

Sabah için alarmlarınızı kurun o zaman , burdan son durumu paylaşır ona göre çıkarız, kar kış demek yok yollar ve çaylar bizi bekler:)

yarın kar kış soğuk bize birşey yapmaz, bana birşey olmaz diyen arkadaşlar: bu sabah sahilden arabayla geçtim kar yağmur zaten felaketti; ama en kötü tarafı yol kenarında biriken sulardı, araba geçtimi tsunami gibi yükseliyordu; aman dikkat

Yok yok olacak gibi değil , arabaya kadar indim geldim alarmımı kurmaktan vazgeçtim, ben yatıyorum ve bolca uyuyorum hepinize iyi geceler......:)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Ulaş Apak

Saygıdeğer Ulaş bende foruma girmeden direk bisikletle çıktım. Bisikletinn saatine göre 09:01'de Bostancı'daydım. Nasıl oldu da karşılaşmadık. Üzüldüm bak. Tek gözüm yemedi. Bostancı'dan geri döndüm. Yol'cuları da görmedim.

:freak_ani Artık hava durumuna üye oldum :)
  • bugun sıcaklık 6 derece gıbı bı rakam olacak
  • sahıl kesımlerınde ruzgarında etkisi ile his edilen sıcaklık daha da dusuk olacak karla karısık yagmur beklenıyor
  • ruzgar 50 kmh hızla guneyden esiyor
  • fakat persembe gunu ıcın degerler 10c gosteriyor ruzgar daha az 26 kmh ıle dogudan esecek kaynarca turunda gıdıste extra bır direnç olacak ama donuste ruzgar arkaya alınmış olacak ayrıca havanında yagmurlu olması bekleniyor....

soguk kırılsın az bırsey yagmurlu olsada gelıcem persembe gunu tura hem grup ıle tanısmıs olurum:freak_ani

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@binRR

Abi, normal şartlarda bu arabayı ıslatmak gerekmiyor mu? :D :D :D
Hani adettendir, yeni araba, ev, v.s. ıslatılır değil mi?

• Beğen
Tepkiler: binRR
Bravo arkadaşlar , ben kendimi uykuya verdim ama şartlarda uygunmuş üzüldüm uyuduğuma, neyse şimdi küçük bir eğlence turu atayım bari en azından

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Berna Solak

Bu sabah itibariyle pek kalmamıştı onlardan neyse ki. Trafik az olduğu için kalan suları da rahatça pas geçtik.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Kaşif

Abi ben 9:05'te Bostancı'daydım, 9:10 civarı Ersoy geldi ve yola çıktık. Daikalarla kaçırmışsın bizi.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@RSY Ersoy

ersoy polinezde değildi çekmeköyde idi bostancı sanayinden dudullu üzerinden çekmeköy çok yakın ağaoğlu sitelerinin hemen orda ....
yalnız acaip çamur vardı bütün parkuru yarış esnasında gezdim adamların işi çok zor oldu...spd kullananlar çamurda çok zorlandılar ve düşmeler çok oldu ben tam en zor yeri buldum keçi yolu gibi yer, gözünün önüne getir ve rampa zemin berbat ve çamurlu çoğu orda elinde çıktı iki kişi sürekli aynı yerde basarak çıktılar bu asfaltta sürmeye benzemiyor bir adet 8.3 scott limited lazım o da 15.000 ytl bu parayı verip o bisikletin bi günde kompenantlarını orda eskitirsin bi karşılığı olmalı tabi birinciye 50.000 ytl gibi.....

@Ulaş Apak

Bundan sonra teknolojik cihazları daha iyi kullanmam lazım. Neyse yarın akşam herşeyi telafi ederiz.

@Kaşif

Bakalım, şimdilik yağmur gösteriyor ama sağanak olmazsa çıkarız.

@Kudret Kurtcebe

Tertemiz yolda aynakolu coşkuyu vermek , karakaçanı kovalamak varken. Akıllı adamın çamurda debelenmesinin ne anlamı var ? Kudret ağabey !....
Hani eller gider aya biz gidemeyiz şuradan şuraya yaya , eller aya biz hala yaya gibi.

• Beğen
Tepkiler: Mümin Zorcan
Geri