Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Ya evet Selçuk abinin bisikletinin birinci level'da olduğunu öğrenmek sürpriz oldu ama kısa zamanda ilk levelı atlayacaktır bence:) avşar cafe için kısa sürede benzer çözüm yaratılabilir yolu düşenler bir öncesi ve sonrasındaki cafelerde 1 çay içip fiyat hizmet kalitesini test ederse ve herkese uyarsa denenebilir.
hadi bakalım yağmur çamur demek yok bisiklete binmeye devammmmmmm

Scudo
Satılık XT Jant Seti Ve Schwalbe Marathon Supreme Lastik :))

Arkadaşlar herkese teşekkürler güzel bir turdu, Nikotin 34 e ayrıca teşekkürler çünkü bir ara gruba yetişebilmem için beni sırtımdan bile itmeye çalıştı :) sayesinde bir ara 32km hızlara çıksamda yine turu tam olarak bitiremedim ama eve döndüğümde KM saatim 52Km yol yaptığımı yazıyordu. Bence hiçte fena değil...

Kudret abi, biz aslında dün sende belki gelirsin diye ümitlenmiştik ama bekliyoruz mutlaka kendine iyi bak görüşmek üzere:)

@Alp Aslan

alp dostum
gelecektim fakat son anda abladan telefon geldi .yeğenle ablamın yeni aldığı eve gittim ata şehirde cumartesi günü evini taşıyacağız bir sürü beyaz eşyası bende ....
ayrıca bu pazar çekmeköyde yapılacak yarışlara gideceğim eğer gelen olursa bostancıdan dostlar ile buluşurum ordan bostancı sanayi sitesinden çekmeköy çok yakın dudulludan...hava iyi 5 derece kar yok yağmur yok akşama kadar hava çetin soğuk artık kar maskesi şart artı sıkı giyinmek...

@Kudret Kurtcebe
Kolay gelsin kendine iyi bak

alp abi geçmiş olsun bu arada bende bu turlara katılmak istiyorum dayanabildiğim kadar sizle gelirim libadiyeden çıkıp gelicem buluşma noktası ve saati genelde neresi oluyor bu spora başlayalı yeni oluyor ama dün akşam 20 km yol aldım moda sahile indim

• Beğen
Tepkiler: binRR ve Alp Aslan
Çok sağol yahu ne diyelim şu anda gayet sağlıklıyım kendimide iyi hissediyorum maşallah bir sorun yok ama gönlünden kopmuş geçmiş olsun demişsin bende değerlendireyim :), sanırım sinan arkadaşımızın dün başına gelen talihsizlikle karıştırdın beni, katılma konusunda ise bana düşmez ama isteyen herkese kapısı açık bir grup burası ve gelip kendini grup içinde görmeden bir karar veremezsin ,gel rüzgara bırak kendini . buluşma noktası her haftaiçi pazartesi-perşembe saat:20:00 caddebostan migrosun sahil tarafındaki cafe hareket 20:30, görüşmek üzere:)

kışın formda kalmak lazım yaza güzel giriş için bunun için ilk benim bir forma girmem lazım umarım sizinle bu sıkıntıyı hallederim libadiyeden gelen arkadaslada tanışırım umarım

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Ali Rıza Fırat

Rica ederim ben teşekkür ederim :)
Seninle ayrıldıktan sonra bir şeyler atıştırdın mı bakalım :D

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

Abi Şaşkınbakkaldan sonra bir büfede kavurmalı Kaşarlı tost ve ayran içtim sonra yandaki kuruyemişciden hani şu içi ceviz dolu macun gibi şeyler varya bide ondan yedim :) Sanırım biraz acıkmışım. Bu arada sele yüzünden kalan tüm yolu ayakta kat ettim hem hızlı oldu hemde konforlu :) Eve vardığımda yarım olmuştu ama aç değildim eheueheueheu

şu iki teker nelere kısmet oluyormuş, birbirini hiç tanımayan ve bu sporu yapmasa büyük ihtimalle de hiç tanımayacak o kadar kişiyi, soğuk-sıcak, erken-geç demeden pazartesi ve perşembeyi iple çeker hale getiriyor.
Yolda herkes birbirini kolluyor, gözkulak oluyor...bütün centilmen arkadaşlarıma teşekkür ederiyorum

Geri