Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

:) bende işe gidiş gelişte bisiklet kullanıyorum,sabah giderken baya uzun bi iniş var o bakımdan sabahları gidişte daha güzel oluyor:))

Scudo
günaydın millet bu sabah yine bisikletle geldim ama öldüm resmen 20 ortalamayla gelmişimdir heralde çok zorlandım rüzgarda yoktu sadece biyerde çift katlı otobüslerin arkasına takıldım biras gittim 42 yle falan sonra yoldan çıktı o :)

samet ....
bu cumartesi antremanında tempo 100 km boyunca 35-40 arası idi önemli olan bu tempoyu 100 km boyunca korumak üstelik az molalar ile bu iş bildiğin gibi kolay bi iş değil ağır işçilik bu adamı canından bezdirir .....rampaları 15 lerde almak ne demek artık sen düşün korkunç hızlara ulaştık mtb lerde ben şimdi bi adet pinarello parisi kaparsam o vakit ultralarda olma durumum varda gerek duymuyorum hasip aganın bir günde 400 km tolga ile nasıl gittiklerini hasip agaya takıla takıla anladım bu iş kısa mesafede belli olmuyor ..
uzun mesafede 100 km lik bol rampalı mesafede eğimi çok dik olan rampaları 15 ile almak ayrıca düz yolda 35-40 tempoda gitmek adam en sonunda kesilir 60 km sonra,ama ben 100 km boyunca kesilmedim bu tempodan nedeni ne biliyormusun samet hafta içi yüksek tempo basarak uzun yollara gitmek ama sende haklısın hafta içi çalışıyorsun yalnız kısa mesafe yüksek tempolarında faydaları var ama yinede yüksek tempo uzun yol antremanı yapmalısın ...
bu iş paso çalışmak çalışmak nankör spor bu 15 gün bisiklete binme kaslar peynire dönüşüyor saat 11.00 de çıkıp küçük çamlıcadan rampalara vuracağım kendimi pazartesi salı çıktım ....
hafta içi antreman topiği açık bi tek ben kaldım anadolu yakasında hiç kimse yok benle gelecek bi tek ben deli kaldım bu forumda .....

avatarda 400 km nin bir günde fatihinin peşinden gidiyoruz ...

Perşembe Akşamı Hava Durumu İle İlgili

Herkese merhabalar, hava durumuna baktım ve yarın akşam ( perşembe ) sağanak yağış gösteriyor. Sizleri bilemiyorum ama ben uzaktan geldiğim için benim için çok sıkıntı olur. Hazır bugün hava çok güzelken bu haftalık turu Çarşamba Akşamına almamız mümkün olurmu. Çünkü eğer yarın sağanak olursa çok az kişi gelir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@Ali Rıza Fırat

Bardaktan boşalırcasına yağmadığı sürece genelde gününde yapılıyor. Ama yine Ulaş'a bir sormakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sinan Yorulmaz

Aynen öyle. İstatistiksel bir bilgi vermek gerekirse, şu ana kadar en az 10 kere tur günü sağanak yağış demiştir ve bunlardan yalnızca ikisinde turun yapılmasını engelleyecek kadar yoğun bir yağış oldu. Çoğunda tur sırasında hiç yağmadı, birkaçında sadece çiseledi. Merak etmeyin yani :)

kudret abi aslında bende anlamadım bu sabah neden böyle olduğunu kahvaltımıda yapıp öyle çıkmıştım yorgunluk olabilir başka bişey gelmiyor aklıma çünkü. cumartesi çıktım kartaldan pendiğe 30 km yle gittim sabit neomarinden sabihaya çıktık 36 37 yle çıktık kurtköy ve ardından aydosa tırmandık çok dik rampalarda bile soluksuz bastım çok rahattım eve geldim akşam hiç yorgunluk yok akşam halı saha maçına gittim (kuzenlerin zoruyla hiç anlamam) işte ondan sonra olanlar oldu kasıklarımda hala bi ağrı var belkide o yüzdendir bu haftasonu cumartesi ufak bi tur yaparım belki yada hiç çıkmam bu hafta dinlenirim. pazartesi perşembe akşamları çıkıyoruz zaten 55 km yapıyorum.

yağmurla beraber çok rüzgar olmazsa ben herzaman varım ama yağmurla beraber rüzgar olursa çıkmam çıkamam daha doğrusu evden sahile inene kadar derenin birine düşerim heralde :)

@Ulaş Apak

evt. şahsen sadece 1 kere ıslandım ama o da sağlamdı :)
onun da ayrı bir eğlencesi oldu. yarın için ise şimdilik yağmur ihtmali %30 diyor. Aşağıda linki ekleyebilirsem, bakınız:)

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?hourly=1&query=zmw:00000.1.17060&yday=342&weekday=Per%C5%9Fembe

@samet_özdemir

ülen samet gene yanlış iş yaptın işte ....
bu hatayı bende yaptım bisikletten sonra yazlıkta gittik basket oynamaya kramp yedim dizime benki senelerce basket oynamamışım ama en fazla bisiklete bindiğim için kaslar şaşırdı şimdi bisiklete ters olan sporlar futbol ve basket ,voleyboldur ....
senelerce bisiklete binmiş bi adam gidipte halı sahada ki o halı sahaların tam standartlara göre yapılıp yapılmadığı sorgulanmalı bence
herhalde kramp yer ..............
bisikletle beraber koşu ve yüzmeyi aynı anda hafta içinde antremanlı olarak yapanlar zati biliyorsun ultra sporcular olmakta yani triatloncular ama sistemli bir şekilde hem bisiklete biniyorlar hem koşuyorlar hemde yüzüyorlar aslında benim tekrar koşmaya başlamam lazım koşuyordum bıraktım bu iyi olmadı ikisini birlikte yapmak lazım şimdi tabi koşmaya kalksam aynen kramp fakat yavaş yavaş kısa mesafe yapmakta fayda var ...............
yağmurlu ve rüzgarlı havalar hepimizi bozar zati anlamıda yok ..........

evet bu gün pinarello cüneyde rasladım benzincide ....
o sivil idi ben bisikletle ....

dün gece saat 3 te caddebostandan bisikletle geçerek risk nedir sorusunun cevabını aradım :D :D

Herkese iyi akşamlar, yarın yepis yeni XT jant seti ve yola uygun 2.0 Schwalbe Marathon Supreme Evolution lastiklerimle turda olacağım. Bu gidişle bu ekip yüzünden birde yol bisikleti alacağım :) ya hadi hayırlısı. Umarım hava yarın çok güzel olur...

herkese selam bugünkü hava durumuna göre yarın bizi :)yağmursuz bir hava; ama fırtınalı bir yol bekliyor :( bugün radyoda denizcileri ve bisiketçileri :) uyardılar özellikle pazartesi-perşembe caddebostan-kaynarca ekibi hizayı bozmadan fazlada yakınlaşmadan dikkatli sürsünler dediler :)
20.00 de bel turda tur öncesi kahvede görüşmek üzere

@extruder

ama ne yağmurdu ahmak ıslatan gibi farketmeden sırılsıklam olmuştuk
sahilde sulu kar yağıyor gibi gözüküyordu ama o zaman hava sıcaktı :(

@Berna Solak
hahahahahahahahha öyle dedilerse aman dikkat, görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri