yine bi turun ardından km saatim 50 km yi gösterdi herkesin ayaklarına sağlık ertan abi geçmiş olsun
kudret abi o dediğin olay BEŞİKTAŞA yıkılmaya çalışılıyor ama olay belli bi grup kendini bişey sanan oğlan kavga etmeye gelmiş otobüsten çıkanlar belli sopalar bıçaklar ne işi var bunların deplasman otobüsünde zamanında bizim taraftarımızdada vardı yok değil ama artık yok çarşının işine üniversite öğrencileri girince biraz daha duruldu olay geldiler geldikleri gibi gidemediler kaşındılar bizimkilerde kaşıdı çokda iyi oldu bıçaklanan taraftarlara hiç ama hiç üzülmüyorum üstünde BEŞİKTAŞ forması var die kadınların çocukların saçlarından sürükleyen mahlukatlar insan olamaz bu olayda öyle binlerce polisle olmaz 35 bin kişi maçı izlemeye gidiyo 10 bin taraftarı çıkart 25 bin kişi birden üstüne yürür adamın sağ bırakmazlar kimseyi olayın buraya gelmemesi için bu tür maçlara taraftar alınmaması en doğrusu yada 4 5 saat önceden alınıp 4 5 saat sonra bırakılması (gerçi geceden kazandaydı tüm BEŞİKTAŞLI taraftar )
kaptan pendikten dönen arkadaş pendikte oturuyor o yüzden tek dönmek istemediği için pendikten ayrılıyor benimle aynı dertden müzdarip yani
güzel hoşta bu nedir samet bu futbolmu savaşmı bence tribünleri kapatsınlar artık bu ülkede futbolu yasaklasınlar bu ne yahu bıçak mıçak ne oluyoruz ...türk türkü bıçaklıyor bunun adına spor denmez düpedüz cinayete teşebbüs var böyle şey olmaz adam gibi gidecek herkes maça ne o öyle pala mala çakı ne oluyoruz yahu burası meydan muharebesimi olayı kim çıkardı ise bunların sorumluları adalete teslim edilecek kim bıçakladı ise o bulunacak lamı cimi yok herkes can taşıyor patlıcan mı bu ben bu tip şiddet görüntülerini esefle karşılıyorum bunun adına spor denmez böyle bi şey yok ya bu millet aklını başına alır adam gibi gider kendi takımını destekler ve yenilende yenene toleranslı olur yada toptan yasaklarsın futbolu bu ülkede futbola kan karışmaz bunu hiç kimse savunamaz ...
polis görevini yapmadı.....o yerlerde sürüklenenlere engel olacaktı polis...
polis niye var ..
ayrıca polis doğacak olayları önceden etkisiz hale getirmesini bilmeli ....
oraya olay çıkartmak için gelenler belli bunlar çok kolay bi şekilde etkisiz hale getirilirdi....istihbarat nerde.....burda provakasyon var ..açık bi şekilde gözükmekte ..
ve bu provakasyonun kimin aleyhine işlediğine bakmak lazım bu olaydan kim zarar görecek tabiki bursa spor ama niye yapsın bursa sporun üst makamları böyle bir işi onlarmı tezgahladı yoksa burdadamı komplo teorileri üreteceğiz bi mantık süzgecinden bakalım olaylara burdan en zararlı çıkacak olan bursa spordur ama bunu bilerek olayı tezgahlayan ya başkaları ise ....
bu konuda emniyet yetkilileri kesin kez yarın açıklama yaparlar bu olay dünya basınına yansımış durumda ...olay büyük ....
ve bizim artı hanemize yazılmadı bu olay ....işin en acı tarafı türk türkü bıçaklıyor buna çok kızarım ben .....
bi zamanlar sağ sol diye millet birbirini öldürüyordu bir bu çıktı başımıza şimdi
ben böyle şeyleri tasvip etmem ...
dün akşam da kalabalık bir grupla güzel bir sürüş gerçekleşti yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum
yalnız anlamadığım birşey var benim bu turda sigara hakkındaki tüm görüşlerim değişti maaşallah sigara içen arkadaşlar ayrı bir uçuyor merak ediyorum sebebi nedir?