Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Ahmet Ersöz

pazar günü çıkanlarda biraz kaşınmışlar ama :)) kaça kadar oturdunuz Ahmet aklım kaldı ama geç saat dönemeyi de gözüm yemedi ürktüm biraz :)

Bugün nasıl oldun Ertan dinlenmek iyi geldin mi?? Allah seni başımızdan :) eksik etmesin dün yokluğunu hissettik :))
ama biz de fena değildik :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Ahmet Ersöz

Merhabalar,

Kilometre saatimin hız sensörü akşam bir çalıştı bir durdu sanırım pili bitiyor, bilgilendirme için çok teşekkürler :)

Saygılar
Erkan

berna abla biz avşardan 23:15 de çıktık 24:00 da falanda caddebostandan bisikletleri arabaya yükledik ahmet abiyle ve 24:20 dede evdeydim :) ahmet abi benim km saatim doğruymuş sabah işe bisikletle geldim 51 km olmuş :) seninkide 47 ydi demekki yanlışlık yok benm 4 km fazlam evden sana gelmem olmuş oldu :)

kudret abi olay apaçık ortada kimsenin kimseye provakasyon yaptığı yok bu taraftarlık bundan birkaç sene önce bursa küme düştü küme düştüğü sene olaylar oldu çok iyi hatırlıyorum akçaabatsebatla maçımız var ben ve bir arkadaş yönetimle konuşmaya gittik maç bileti alır deplasmana giden taraftar yönetimden parayı almaya gittik sebat başkanı birde bizim altyapı başkanı gelmişti en üst düzeydeki yönetim adamlarla konuşuyoruz ankaragücü bir çuval para koymuş önlerine yenilin die sebeb bursa kümede kalıcak parayı ankaragücümü verdi hayır bursa verdi yöneticilerin ağzından bire bir duydum sebat bursayıda yendi ankaragücünüde BEŞİKTAŞLA oynadı bizide yendi biz sebata yenilince sizin yüzünüzden küme düştük dediler ve bize düşman kesildiler hiçbir BEŞİKTAŞ taraftarı bursanın taraftarını takmaz kale bile almaz kendi çaplarında bizi düşman edindiler 7 senedir inönüye gelmediler bizde gitmedik yasak kalkınca 7 senenin sinirini bu maçta alacakları için bilenerek geldiler. Deplasman maçlarına sağlam sıkı adamlar gider gözü karadır kimseyi gözü görmez ölümüne gider onlarda öyle geldi rahat durmadılar kimsenin provokasyon yaptığı yok kendi kendine bilendiler kendi kendi kendine kaşındılar polis durdursa nereye kadar kendi can güvenliği gidiyor adamların elinden. bıçaklanınca ağlıyorlar polise olaylar bu hale gelmeden düşünecekler bunları ben çok deplasmana gittim ama hiç olay çıkartmadık grup lideri olarak gittik trabzona sebat maçına sebatlıların arasına girdik polis bile sasırdı aramızda 3 polis vardı sadece kimseye bulaşmadık adam akıllı maçlarımızı izledik ve çıktık kolkola çıktık hemde en yakınıda bu sene trabzon maçına gittim trabzona orda bile aynı maçtan çıktım trabzonluların arasına girdik bıraktılar hemen ama hiç sıkıntıda olmadı olmazdıda.

@Berna Solak

11:20 gibi kalktık aslında, çok ağır tempo ile Caddebostan'a döndük.
Ben de kalabalık olmamıza rağmen zaman zaman etrafa hep şüpheli gözlerle baktım, psikolojik bir durum olsa gerek, özellikle Suadiye otelinin önünden geçerken. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: binRR
Lütfen arkadaşlar siz içenlere bakmayın dumansız hava sahasınıda korumaya devam, ne anlıyorlar şu meretten bir bilsem:D

@Alp Aslan

Hehe abi yalnız dün akşam veda etmek için beş saniyeliğine sigara içilen kesime girdim, resmen gaz odasıydı. Barlarda filan havalandırma ve nispeten daha geniş ortam olduğu için bir nebze katlanılabiliyor, ama Avşar'ın sigaralı kısmı sigara içmeyen insan için çekilecek gibi değil :)

@Ulaş Apak
İçenler içinde uygun olduğunu düşünmüyorum, küçük kapalı ortamlar keyifden çok boğucu oluyor en iyisi bırakmak:in:

• Beğen
Tepkiler: Sarp ÖZTÜRK
Ben şahsen çok dumanlı ortamları sevmiyorum, açık havada gayet güzel ama sinemalarda filan garip yerler var ya, hayatım boyunca hiç girmedim, içmem olur biter:D

Sigara dumanından bende nefret ediyorum. Açık havada bile içilince dumanından çok rahatsız oluyorum.

Bu arada dün size katılamadım. İşle ilgili problemler çıktı. 21.30 gibi Caddebostan'dan çıkıp Avşar'a gelip muhabbete katılacaktım ama bir yandan yorgunluk bir yandan tek başıma sürme isteksizliği beni engelledi. İnşallah Perşembe görüşürüz.

dün gelemedim perşembe gelmeye çalışacağım bakıyorum pazar günkü ekipten kimse katılmamış :D

Geri