Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Selçuk Uygun

Artık çok geç abi:D uyandım bir kere:D

Scudo
@RSY Ersoy

:D:D:D oğlum ne işin vardı bu havada delilerle:D:D

@Alp Aslan

Direk çamaşır makinesine soyundum:D ayakkabılar dahil:D ardından duşa girdim, boruda kalan soğuk suyu ayağıma tuttum, inan ayağım yandı o soğuk sudan:D:D dana yeni ısındım:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@binRR

ilk ben suyun sıcaklığını hissedemedim ben sadece ıslak olduğunu hissedebildim :D ama kuruyunca mutlu oldum :D connadele synapse ın hastası oldum

@RSY Ersoy
Sana iyi takas fırsatları yaratırız , sonunda huzura erersin:)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Sizinle karşılaşmak için evden 09:30'da çıktım, sizin ısınmış geleceğinizi bildiğim ve hava da çok soğuk olduğu için pedallayayım ve ısınayım dedim ama Kartal'a doğru mu gideyim yoksa Pendik İdo'ya doğru mu gideyim diye karar veremedim. Baktım rüzgara, aldım arkama Pendik İdo'ya gittim ve beklemeye başladım ama kimse gelmedi :(
Keşke Kartal'a doğru gitseymişim, kesin sizinle karılaşacaktım, kısmet değilmiş.
Sonra döndüm bi Kartal yaptım geldim ama dondum.
İnşallah yarın akşama hava daha iyi olur.

Hahahahahahahah , kütük gibi kalmışım buzların çözülmesini bekliyorum:)

• Beğen
@binRR

Eyvallah sayın abicim :in:

Fakat eşeklik bende, kalk foruma 2 satır yaz dimi geliyorum diye de herkesin haberi olsun.

• Beğen
Yarın akşam için ilk veriler olumlu: :)

(link)

Rüzgar doğudan ama zayıf, dönüş nispeten daha rahat olacak. Yağış görünmüyor ama sıkı giyinin.

• Beğen
Arkadaşlar Muhammed'in az önce yol bisikleti grubnau yazdığı mesaja bir bakın derim. Nispeten erken bir saatte ve güvenli kabul edilen Caddebostan-Bostancı arası kısımda bir grup beyinsiz yüzünden başına kötü bir olay gelmesine ramak kalmış. Biz ise haftada iki gece taa Kaynarca'ya kadar gidiyoruz. Turun daha güvenli olması için dönüşteki kopmalara bir son vermemiz ve pelaton kurallarına uyarak daha düzenli bir şekilde pedallamamız gerekiyor. Aramızda bunu haftasonu yol grubundan zaten bilen ve uygulayan insanlar var, diğerleri de öğrenirse hem turun sportif kalitesi, hem de güvenliği açısından çok iyi olacak. Yarın akşam yola çıkmadan bu konuyu konuşmak üzere uygun olan herkes 20:15'te Caddebostan'da olabilirse sevinirim.

@Ulaş Apak

Ulaş sana gerçekten katılıyorum. O yüzden ben arkada kimse kalmasın istiyorum. Hepberaber başladığımız turu hepberaber bitirelim diyorum. Muhammed'in yazdıklarını okudum. Hatta yorum dahi yazdım.

merhaba arkadaşlar mümkünse bende yarın akşamki turunuza katılmak isterim, tabi temponuza ayak uydurabilirmiyim bilmiyorum ama enazından yıllar sonra tekrar bisiklete başlayan biri olarak kendimi sınamış olurum ...

teşekkür ederim yarın görüşmek üzere

kaynarca ekip dostlarım
siz sahile vurmadan bence yoldan ilerleyin vede dönün diyeceksinizki riskli yapılacak bi şey yok orayı biliyorum suadiye tarafı ışık yok orda ....
başka güzergah nispeten daha emniyetli yol olan caddebostan dan fenerbahçeye gidilir orda cafeler var orda takılınır dönüş bağdat caddesinden yapılır ama bu güzergah kısa olur ....

Geri