Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Alp Aslan

İlter ve benim tur biraz geç bitti:D:D

Evet arkadaşlar, yarınki Kartepe gezisi için ne diyorsunuz şimdi?
Dün akşam kafede Doğu Ekspresi ile Maşukiye'ye kadar gidip oradan Kartepe Oteller yapmayı, indikten sonra da Yalova'ya çevirip feribotla Pendik'e geçmeyi planladık. Yalova'ya kadar biniş mesafesi yanlış hesaplamadıysam 120 km civarı.
Doğu Ekspresi Haydarpaşa'dan 7:05'te kalkıyor. Bostancı ve Pendik'te duruyor olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve binRR
@Ulaş Apak

Ben sabah yol grubuna katılıp, dönüşte de yeğenimle kahvaltı yapmayı planlıyorum, size keyifli turlar dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Ulaş Apak

ulaş başarılar dilerim sizlere ..
merkez duraklarda durur doğu ekspresi..pendikte bostancıda gebzede izmitte ...ve büyük derbentte keşke dursa da iş kolay olsa izmitten sonra arifiyede durur orda ineceksiniz gerisin geri 20 km pedallayarak maşukiyeden otele 18 km rampa çıkacaksınız bol şanslar mükemmel bi yol gidecek olanları beklemekte maşukiye otel kartepe arası cillop gibi asfalttır...........
dönüş yolu çok mantıklı yalovadan lüks feribot saatlere bakın derim iyi şanslar bol bol resim çekin ....
yalovaya kadar 120 km demişsin benim siteden yaptığım hesapta maşukiye bostancı arası tam 113 km siz daha az pedal basacaksınız .............
bi 95 km olabilir ....

@Ulaş Apak

Eee akşam oluyor, hâlâ cevap yok. Yok mu Kartepe'ye gelecek olan? Yine mi yol grubuna abone olacağız? :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Kuzguncuk'da çok başarılı bir giresun pidecisi varmış orayamı gitsek:)
Ulaş'cım Kartepe Güzelde ne ben hazırım ne de rublem tırmanmaya gönüllü belki başka bir zaman

• Beğen
ulaş abi keşke erkenden görseydim bunu bu saatden sonra işten izin alamam ama eğer pazar günü gidersen ben gelirim yarın iş var ama gelemem. yarın sabah sahilde biras turlayıp yada sabiha yapıp işe gelicem öğleden sonrada anadolu kavağı falan yapıcam.

@Alp Aslan

Rublene bir sor bakayım sabiha ya çıkarmı:D

@binRR
Orayı bildiği için sorun çıkarmıyor sabah'da gitmeye kesin kararlı ama Tarmac'dan haber bekliyormuş ona göre çıkacak:)

• Beğen
@binRR

Bu Kartepe yalan olursa bari bir arka yollardan F1 yapalım yahu. Sabiha Sabiha nereye kadar :)

• Beğen
@Ulaş Apak

Öğlen evde olmak kayıdı ile bana her yol uyar:D

@Ulaş Apak

Tempo mu:D hiç sevmem:D biraz marjım var tabi;) turu tamamlarım;)

Akşam darlanan olursa 20:00-21:00 arasında çıkıp cadde-sahil civarlarında tırmalayıp kahve içeceğim bilgilerinize.....

Geri