Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Tüm rüzgar sörfçüsü dostlarıma içten teşekkürler. bu gece patlama ihtimali olan bütün lastiklerim patladı ama imdadıma hızır ertan abi yetişti, çok sağol abi süperdin, Ertan abi yolda zor durumda kimi bulduysa topladı getirdi aslında ona specialized yerine tandem bir bisikletmi hediye etsek acaba bari bisikletsiz olanlarıda arkaya atar bundan sonra:) kendinize iyi bakın görüşmek üzere:) Bu arada Salih kardeşimede teşekkürler arabasına 3 bisiklet ön koltuğada 2 kişi sıkıştırarak büyük bir iyilik yaptı

@Ceren Sütlaş

Ceren hanım ile tanıştık , efsane olmaktan çıktı artık.
Her zaman bekleriz , kondisyonu kafanıza takmayın ben kendi adıma söyleyeyim bir ay önce tura ilk defa katıldığımda en arkada gidiyordum ve herkes benim gelmemi bekliyordu.Şimdi ise bir ay öncesine göre daha iyiyim , yaza doğru daha da iyi olurum diye düşünüyorum. Size tavsiyem aynakola çoşkuyu vermekten kaçınmayın zamanla kondisyonununuzda artar , formunuzda.
Bir bakmışsınız '' En iyi performans sürekli olandır '' demeye başlamışsınız.
Bu arada bu akşam tura katılan herkesin cesaretini alkışlar ,ayağına sağlık derim.

Benim için bu akşam en atraksiyonlu tur oldu:D:D önce denizden gelen pulvarize suyla ıslandık fakat yosun kokusunu özlemişim:) sonra rüzgarın dayağını yedik:D kaynarcaya kadar bir sağdan bir karşıdan bazen de arkamızdan esti uçtuk:D
Dönüşte Alp im im arka lastiğinin patlamasıyla atraksiyon başladı:D önce ben yanına geldiğimde lastiği değiştirmiş şişiriyordu, yerine oturtup düştük yola:D ama akıllım lastiğe saplanmış duran camı çıkartmadığı için pendikte bir lastik molası daha verdik:D yamayı tersten yapıştırdık:D beğenmedik bir daha yapıştırdık:D neyse tamir edip düştük yola, milleti yolladık ikimiz dönüyoruz, daha doğrusu rüzgarla kavga ediyoruz:D kumcuların orada yine indi:D bu sefer hava bastık ve alp i yolladım, pompayı yerleştirip düştüm peşine:D Kartalı geçer geçmez Ali Rızaya rastladım, dedim gel yavaş tempo çekerim seni, o da garibim Alp için ne kaba adam:D el sallayıp durmadan geçti diye düşünüyormuş:D biraz sonra alp kenarda yine:D yine şişirdik yolladık:D biz Ali Rıza ile arkadan yavaş tempo:D dagosa gelmeden bir Alp in hava molası ve avşar a vardık:D Alp söktü lastiği, gayet güzel tamir etti, şişirdi, taktı:D tam halletim derken bu sefer de ön lastik gitmiş:D:D
Salih sağolsun Hem Alp ve bisikletini, hemde Ali Rıza ve bisikletini arabasına yükleyip götürdü:D
Özet geçtim ama çok güldük yine bu akşam:D
Ceren hanımla da tanıştık, sağolsun o rüzgarda birde önde sepetle geldi, bu rüzgarda sağ salim evlerimize döndük:)
Katılan tüm dostların ayaklarına sağlık:)

@Ceren Sütlaş

Vallaha o bisikletle, bu rüzgarda vede önde sepetle, bana git desen gitmem:D daha ne olacak:D ayaklarına sağlık:)

• Beğen
Tepkiler: Ceren Sütlaş
Saygıdeğer Arkadaşlar bugünkü tur gerçekten çok güzeldi ve verimliydi yeni değerli arkadaşlarla tanıştım. Rüzgara karşı bisiklet sürmek gerçekten çok zor hele bir de rüzgar yandan esiyorsa. Neyse herşey çok güzeldi. İnşallah perşembe aynısı tekrarlarız. Herkeze iyi akşamalar.

@binRR
Seninle olupta eğlenmemek ne mümkün abim, o rüzgarda patlak lastik değiştirirken çimlerin üzerinde bir mangalımız eksik kaldı eh onuda başka bir akşam yaparız artık:in: , hepinize iyi geceler

@Kaşif

Ayaklarınıza sağlık:) yine bekleriz:)

Bu akşam bu zevkli, eğlenceli, neşeli, rüzgarlı ve bol olaylı tura katılan düm dostları hem tebrik eder hem de herkese çok teekkür ederim.
Rüzgarla dans ettik (yoksa o mu bizimle dans etti :D ), ablalar :D ile pazarlık yapan abileri peletonun arasına alıp abondone ettik :D :D , biz lastik patlatamadık çünkü hepsini Alp abi patlattı bize bir şey bırakmadı, Ertan abinin kanatsız bir melek olduğuna şahit olduk v.b. Özetlersek süper bir turdu.;)

Alp abi, senin bisiklet bu akşamki yamalar ile 200 gr falan ağırlaşmıştır herhalde :D :D

Bu arada Pendik'ten Avşar'a kadar beraber sürdüğümüz Berna, Cüneyt Abi, Sarp ve Kemal Abi'ye ayrı bir tebrik koyuyorum. Attılar beni öne, Avşar'a kadar çektirdiler. Bir Allah'ın kuluda bu çocuk tükenmiştir deyip öne geçmedi. Ne zaman arkama dönsem herkes ip gibiydi maşallah. Tabi Sarp'ın hakkını yemeyeyim, bir iki kez öne geçti ama en uzunu 2dk falan sürdü. :D :D :D Cüneyt abi de Avşara az bir şey kala bir topukladı, bizi bıraktı gitti

Sametcim, Kartal'dan Caddebostan'a 39 dk da ortalama 24km/h ile gelmişiz, hem de bu rüzgarda, bravo bize, süper dayanışmaydı. Ama hatırla, Küçükyalı'da rüzgarı önden bir aldık bir anda 10km/h'ye falan geriledik galiba, duvara çarpmış gibi olduk :D :D :D Sana da çok teşekkür.

@binRR

Abicim senin hatan var, lastikte o kadar çok patlak var ki Alp abi orada patlak değil, lastiğin sağlam yerini arıyor bence :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@binRR
@Ahmet Ersöz
Resimler süper olmuş, benimde en beceriksiz bisikletçi olduğum resmi hale gelmiş oldu ama ben hala ön lastikdeyim o nasıl patladı yahu:cool: :) :) :)

@Alp Aslan

Alp ciğim, kontrol et takarken, biliyorsun camı çıkartmayınca yine patlıyor bu meret:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri