Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Sayın Kurtcebe hocam ;bir deniz kazası olasılığında anlatırken bisikleti kurtarmaya öncelik vermişsin gibi bir durum sezdim.Bu bizim gibi bisikletseverler açısından farkında olmadan verilen bir öncelik.Bir an öyle bir durum canlandı gözümde;bisikletin gramajı / toplam lastik basıncı =bisikletin yüzerliği gibi zihni sinir hesapları oluştu kafamda.Her türlü kaza durumunda ;bisikleti kurtarmayı düşünüyorum olayı yaşarken.hatta en son kaskı satın alırken,fiyatı biraz pahalı bulup ,düşerken falan elime almayı bile düşünmüştüm.o yüzden kayışını gevşek bırakmıştım.Ama şimdi alıştım .emniyetli kullanıyorum.ne olacak dünya malı dünyada kalır.nasılsa ölücez. Bir kaza durumu falan derken bunlar aklıma geldi.Sizinle karşılıklı tanışmadık ama olasılığı anlatınca bende böyle çağrışım yaptı , sululuk ve geyik yapmış diye düşünmeyin lütfen.Hoşçakalın , en yakın zamanda görüşmek üzere ....... serdar

@pearl

dostum
tam 5250 ytl ye mal olan bu bisikleti denizin dibine bırakamam yalnız ömerli göletinde bir yıl önce bir deney yaptım karbonu suya bıraktım ve batmadı bu deneyi sapanca gölünde yaptım gene batmadı ben batarım karbon batmaz gerçi ....
şimdi adam bi cimri oluyor tabi haliyle ister istemez dünya malı dünyada kalırda ben bu bisiklet için canımı feda etme noktasında bir gidip bir geliyorum
yaşamda insana en fazla artılarla dönen başka daha güçlü pozitif bir enerji varsa bilemem kimileri bir haftalığına bisiklet turu yapar gezi maiyetinde ve konaklamalı bunun zevkide bambaşka .....
bu gezilerde yüklenirsin otuz kiloyu ve gidersin gençken yaptım ama artık yaşlandım keyfime düşkünlük başladı....
evet bi akşam gelecemde açıkçası o sahil yoluna ne vakit girsem lastik patlıyor...

@samet_özdemir

SAMET bende salı günü bir haftalığına Marmaris'e gideceğim.ara vermemek için orda bineceğim.ilk baharda marmaris turu organize etmeyi düşünüyorum. sana iyi yolculuklar.benim siparişin onayını vermedin.
Hoşçakal samet.

• Beğen
Tepkiler: binRR
:eek: sanada iyi yolculuklar serdar abi sipariş tamamdır ;) bu hafta olmazsan geldiğinde veririm sana ;)

Bu arada ben abla diyorum ama yaşınıda bilmiyorum berna HANIMIN bi yanlışlıkmı yaptık acaba :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Berna Solak

28.11.2010 Pazar lodos fırtınası yok ise , Erenköy Kantarcı durağından saat 09:00 da hareket eden Sabiha Gökçen turuna katılacağım.
Gelmek isteyen olursa ben oradayım.Bu arada lastik te patlar jant da yan yatar , çamura batar olur böyle şeyler , siz dostlara birşey olmasın hepinizin neşesi ve sağlığı daim olsun.

@samet_özdemir

Dün gece geçtim ben bursa dan idare eder oralar fakat karacabey tarafından itibaren edremit altınoluk fena esiyordu, sallana sallana geldim resmen yan rüzgardan:)
İyi yolculuklar olsun sanada:)

@pearl

Ne demek abi, yengem arayıp ulaşamasa:) esas fenası sahilde gece türeyen yol kenarındakilerden birini eline geçse:D düşünsene durumu:D izah edemezsin vallaha:D:D

@samet_özdemir

Bittin sen:D 23 yaşındaki kıza abla dedin:D sallanan çanta seni:D

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Geri