Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Red Devil

Zaten sen gelişmisin arkadaşım. Şimdi sıra bizde biz gelişelim de sizler ilerleyin aynı imzamdaki gibi.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@Can Yıldan

bu soruya kaptanın fix cevabı: yağmur bardaktan boşalırcasına yağmadığı sürece perşembe tur var.. :D

yağmur durdu şuan pendikte ama perşembe ve cuma günü artacağını söylüyordu sabah radio virgin de gökhan obur :) benim ekipmanlarım tam yağmur için hazırlıklıyım :)

• Beğen
herkese selam,kısa bi aradan sonra tekrar döndum,perşembe görüşmek üzre

• Beğen
@robinthegreen

ben dışarıdaydım nasıl oldu anlamadım bir anda gök yarıldı zannettim fena bastırdı, off yaa kış geldi bir gecede 4 mevsim yaşattı

• Beğen
@Red Devil
Sen olmuşsunnnnn içinde ne fırtınalar kopuyordur senin şimdi pedal pedal diye ama geçiyor merak etme :)

• Beğen
Tepkiler: Sarp ÖZTÜRK
gunaydın :) sabah 6 da kalktm hava ruzgarlıydı ama yagmur yoktu boyle ruzgar yagmurdan daha kotu bence en azından benim için öyle sahile inene kadar lodos beni öldürür :) şimdiyse bulutsuz az rüzgarlı bi hava var maslaktayım yarında rüzgarsız olur inş.

@robinthegreen

Aşağıdaki tahminlere göre yağmur ihtimal dahilinde olsa bile havanın parçalı bulutlu olacağı yazıyor (inşallah doğrudur). Fakat rüzgar problem olacak, o belli. O kırmızı bar çok moral bozucu. 13 m/sn yaklaşık 50 km/h demek, bizi baya bi sallah zannımca :rolleyes:

(link)

Geri