Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Alp Aslan

Bisikletçilikte hem ayaklar çalışacak hem eller:D:D ne demişler, bizim eller ne güzel eller:D:D değilmi:D

Scudo
@binRR
Sen varsın ya yeter be güzel abicimm:)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@kardagli

Caddebostan arkasında bisiklet yoluna çıkan otopark çıkışında, yada oradaki yeni açılan kafede:)
Günahkersan yine gel canım kardeşim:D ama far stop kask eldiven kendi güvenliğiniz için gerekli;) bizim öyle bir şartımız yok:)

@binRR

o zaman rahmetli Tanju Okan Abimizi anıyor ve

Benim en iyi dostum içkim sıgaram
Onlarda terkederdi olmasa param,
Canım kadar yakınım el oldu şimdi
Dünyada dost denilen kelime yalan

diyorum Ertan Abi ...:D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve binRR
@Tolga Gürgün

Eskiye rağbet olsaydı bitlenirdik canım kardeşim:D hafta arası turlarımızda rakım sıfır:D hafta sonları adam başı iki duble şeklinde:D önce su sonra buz:D suyada ayrıca buz:D kadans madans hikaye, halp ritmi 180 i geçmeyecek şekilde yapıyoruz turları:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Alp Aslan

Ben varım da yeşil değilim:D hafif sarardım:D:D

@Tolga Gürgün

Tanju abimizi de rahmetle anmış olduk sayende Tolga cığım:)
Bir şarkı daha var ama o da sana söylenmez:D kadınım şeklinde:D:D ama sen istediğne söyleyebilirsin orasına karışmam:D turumuzda böyle bir kural yok:D

@binRR

abi şimdi canım bizim yörenin bol sarımsaklı deniz börülcesini çekti ..:D :D

• Beğen
@binRR
Yok abi dün gördük sen hepimizi bir güzel sardın bir vites daha yükseltseydim şeker filan kalmayacaktı kanda neyseki son anda yetişti imdadıma Avşar cafe:)

• Beğen
@binRR

Abi rahmetliyle İzmir Çeşmealtı mevkiinde sabahlara kadar rakı içerdik bu arada :)

evet kadınım , o şarkıyı ben söyledim abi bir kere :D :D

• Beğen
@Alp Aslan

Seni gayet iyi anlıyorum:D bende ultra maratonda, Tolga, Ahmet hoca, Yasin ve Mert in peşinden mislisini hissettim:D imdadıma da kimse gelmedi:D:D

• Beğen
@binRR
Hahahahahaaaa , tecrübelerinize icabet etmemek olmaz:)

• Beğen
@binRR

Ceren Sütlaş
Yeni Üye
Son Aktivite: Bugün 16:01
Konu Görüntülüyor Her Pazartesi - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu @ 16:01

16:01 de konuyu güncellemişsiniz, sorumu görmemenize imkan yok:)

• Beğen
@binRR

ertan abi ceren sütlaş ıda aramızda görmek istiyoruz bundan sonra özel olarak bi davet edersen :D fazla naz iyi değildir ama ceren sütlaş hanımefendi yazmayacak konuyla ilgili bişey sanırsam :D

bu arada mtb leri satın demişsin ya sana ne gerek varki grubu sen çekiyorsun zaten hep senin önünden giden kimse olmuyorki :)

• Beğen
@binRR

Ertan Abi,
Teessüf ederim, Kartal'dan katıldım diye beni niye saymıyorsun? :(
Ben dahil 16 idik.

Abi bir de MTB'leri satın demişsin de, daha yeni aldık, ilk bakımı bile gelmedi, biraz eskitelim.
Zaten sponsor bulmadan yola geçiş biraz zor :D

• Beğen
@samet_özdemir

Yazmak istiyorsa buyursun yazsın, gelmek istiyorsada buyursun gelsin, bunlara bir itirazımız yok ama sürekli takip ediliyormuş gibi:D paranoya yaşıyoruz burada:D

Çok adisin sallanan çanta:D sen çek birazda ne var yani:D

Geri