Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

Vallahi Selçuk ağabey birde jantların rulmanlarını seramik yaptımı , işte o zaman yandık. Kesin kulaklarım sağır olur o ses ne öyle be ağabey bisiklet arı kovanı gibi vızlıyo :eek:

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
Scudo
@Bibendum

sagol Bibendum Kardeşim ama o çıkan ses senden geliyor CrisKing göbek kullanan sensin...Seramik ses yapmaz-olan sesleride azaltır.Sayemde kendi göbek sesini duymaya başladın. Jant rulmanlarınıda düşünecem bana verdiğün tavsiyeye teşekkürler:in:

• Beğen
Tepkiler: binRR
@binRR

Senin Bisiklet full fayans,jant göbeklerin bile seramik+Carbon:in: :in:
yakalayana aşk olsun:in: Ama fayansların pardon seramiklerin hakkını veriyorsun :in: ,Her zaman tüm gurubu çekiyorsun grub adına teşekkür ederim :vroam: :vroam:

• Beğen
bende gececi/ gece yolcusu sayılırım, şimdi, sabaha karşı çıkıyorum. hava aydınlandığında eve gelmiş oluyorum. protein tozlu bi bardak süt ya da blendırda ezilmiş meyve kokteyli ve ardından sıcak bi duş...!

sonra direkt okula...

isteyen olursa hemen bana ulaşsın, birazdan çıkacağım, sabaha karşı, sıfır rüzgar sıfır ses,inanılmaz bir atmosfer oluyor...

• Beğen
Uzum Zamandır. rüzgarın, katılımın ve performansın bu derece keyif verdiği bir tur olmamıştı. tüm katılan arkadaşlara, özellikle gidişte grubu çeken ertan ve serdar'a dönüşte peşine takılıp avşar cafeyi bulduğum Selçuk abiye teşekkürler.
perşembe görüşmek üzere

@Selçuk Uygun

Abi fayans mayans da bir yere kadar:D ultra maraton a katıldım, aldım boyumun lçüsünü:D:D banada domestik antrenmanı oluyor işte:D ne demek abi:)

@Rikoenriko

Kartal a kadar çektirip 50m. kala uzayıp gitmek yok ama:D:D
Bende çok keyif aldım, perşembe yoklama alacak kaptan:D

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@Berna Solak

Sen oldun artık:D sen çek bizi perşembe gecesi:D

@binRR

hay hayy :)
ama senin kadar başarılı olamam tempoyu düşürürüm en iyisi ben bu işi sana bırakayım :)
(kim demiş, bisikletçinin geri vitesi olmaz diye)

• Beğen
rüzgar işi süper oluyor ya bu arada kartala geldiğimizde son 50 metrede baktım en arkadayım ertan abide gerilerde kaldı herkes bi atağa geçti :D ertan abi seni ve serdar abiyi yordular öne geçtiler serdar abide le tour de france gibi kartala geldiğimizde bıraktı ellerini sevinç gösterilerinde bulundu bende yapacaktım ama baktım ortalık karıştı tırstım birden :D perşembe yağmurlu diyo hava ama yağmurdada bi başka oluyo sümek tek sıkıntı öndekinin rüzgarına gireyim derken attığı suyu yemek oluyo :)

@samet_özdemir

Ya evet, özellikle mtb ler acaip su atıyorlar:D satın kardeşim şunları:D

@Selçuk Uygun

Abi biz gün gece 13 değil 15 kişiydik:)

Birde Sarp dün gece fotoğraf çekmişti, ne oldu onlar:)

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 8 (6 üye ve 2 misafir)
binRR, Alp Aslan, Berna Solak, Ceren Sütlaş, robinthegreen, Sinan Yorulmaz

Ceren hanım sürekli bizim konumuzu takiptesiniz:) katılmak isteyip de katılamıyormusunuz ki bu imkansız herkese kapımız açık:) yoksa sadece takiptemisiniz:) bu merakınız bende de merak uyandırdı:)

Geri