Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Can Özbek

Ayaklarına sağlık:D dedik sana satma şu sirrus u diye:D

Scudo
@Yelkenci

Buyrun bekleriz:) pazartesi günleride çıkacağız bundan sonra:)

• Beğen
Tepkiler: YELKENCI
Arkadaşlar perşembe günkü turunuza bende katılmak isterim ama benim ki mtb,birde başlangıç noktanız caddebostan mı? ben süreyyaplajında oturuyorum,birde temponuza ayak uyduramayabilirim bilemiyorum ama yine de sınırlarımı zorlarım :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@dinçer karadayı

Yeni Arkadaşlarla tanışmak mutlu eder bizleri:in:

Selcuk Abi, yol bisikletin, gordugum en elit ve şık bisikletlerden biri oldu..:in: Masallah...
Konustugumuz seramik rulman modifiyesini de yaparsan, seni tutabilene askolsun:)

@dinçer karadayı

Buyrun bekleriz, çıkış noktamızda bir değişiklik yok:) caddebostan:)

@Bora

Bora bey, sizide bekleriz bir akşam:)

@extruder

Bundan sonra pazartesileride var, işten kurtulabilirsem katılacağım:) yer ve saat aynı:)

@binRR

Tesekkurler, kismet olursa..
Aslinda bugun de niyetlenmistim ancak son anda planlarda degisiklik olunca baska bir zamana kaldi

• Beğen
@Bora

Bizde Selçuk abiyle kaçkar a uğradık bu akşam, biraz sohbet ederiz diye ama yoktunuz:)
Bekleriz mutlaka:)

ooo pazartesi olması harika benım bu persembe yıne musait olamıcaktım bu cok gguzel oldu,herkesle görusmek üzere fakat saat ve yer aynı mı olcak yıne bıdegişiklik var mı?

• Beğen
tesekkurler abı,walla kım akıl ettıyse cok guzel etmıs ,sevındım doğrusu

• Beğen
Ulaş kaptan akıl etti diye hatırlıyorum:)

zekice ama, abi olmıcak ben bi yol karıs alcam,kurtlar rahat durmuo malumunuz var degiştirdim ama 9,5 kilodan sonra 13 kılo cekilmio:), bıde yol alcam duruma göre artık yol yarısada bınecem, bı onerınız olur mu?

• Beğen
Geri