Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@robinthegreen

Arda ya söyle sen onu:D

@arda taşan

Canım benim:D yoklamaya geç kalma:D

@robinthegreen

Gorusmek üzere, birde su tür saatini 19:30 yapabilsek , ne güzel olur :)
Amacım , bir şeyi 40 defa söylersen olurmuşa getirmek. .. :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@extruder

Bu öneri daha önce de geldi, fakat karşıdan iş çıkışı eve gidip bisikletini alıp gelen arkadaşlar var:) zaten zor yetişiyorlar:)

@arda taşan

Sanki 20:30 da çok geliyorsun da:D:D neyse ben izahını yaptım zaten;)

arkadaşlar, bu akşam ben gelemeyeceğim. kış mesaisi 08:00 olunca tur sonrası sabah kalkmak ızdırap oluyor. gerçi arda net ifade etti ve bu tur başından beri 20:30 da başladı ama sanki benim için 20:00 daha uygun gibi neyse hepinize çok selam....

• Beğen
@Rikoenriko

Abi mesele oysa Kartal'dan döner, makul saatte evde olursun, o da mı olmaz? Ben de iş yoğunluğundan zaman zaman mecburen öyle yapacağım gibi görünüyor.

• Beğen
@Rikoenriko

Birol um, Ulaş haklı, maksat bir arada olmak, istediğin yerden geri dönersin:) ki zaten dönen oluyor hep:)

(link)

Avşar da mataramı unutmuşum:D küçükyalıdan geri dönüp aldık, sağolsun Selçuk abi eşlik etti bana:) Bu akşam hepimiz birşeyler unuttuk nedense:D:D

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Selçuk Uygun

ben dün akşam sizlere Avşar'da katılamadım , kusura bakmayın. Ayhan'ın ayağına kıramp girince onunla 1-2 km yavaş geldim , o sırada da hem dinlemiş oldum ama biraz da soğudum. eğer dursaydım , Avşar'dan çıkamayabilirdim:)

Perşembe görüşmek üzere , turlar gerçekten keyifli oluyor.

not: Bu arada tur saati değişikliği ile ilgili sadece espri yapmıştım :in: ,
sadece 5-6 kere katılıp da tur saatini değiştirmeye cüret etmem , 20:30 idealdir.

Geri