Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Can Özbek

Can hoşgeldin:D özledik yahu:D

Scudo
@Can Özbek

Sağol can ım benim:D jant setim gelmedi henüz, cannondale den söktüm bunlarıda:D bu haliyle takunya giymiş topmodel gibi duruyor:D:D

@extruder

Rüzgar a rağmen güzel tur oldu:) ayaklarınıza sağlık:)

bakim bu perşembe benim bacaklar nasıl davrancaklar malum neredeyse 1 ay oldu :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Can Özbek

Hiçbirşey olmuyor merak etme;) ben bir ay masa başından kalkamadım, hareket sıfır, ona rağmen birşey değişmemiş:)

Hava durumu yarın için yağmur gösteriyor, ama 20:30 itibariyle bardaktan boşanırcasına bir yağış olmadığı sürece turu yaparız, ilgililere duyurulur :)

Yarın hava kötü olcak diye söylem var ben sabah sahilden Tuzlaya gitmeyi planlıyorum kendimi zorlamayı düşünüyorum 7 de çıkcam akşam gelemezsem kusura bakmayın :)

hocam ben tuzladan gelcem, trenle sonra bisikletle döncem, eger 8 30 gibi cıkarsan beraber tuzlaya gide bilirz,cok uzun surmuo dönuste trenle döne bilirsin, gec kalmak istemezsen,?

8:30 biraz geç olabilir yarın okul işlerim varda :) ama 7:00 de gelebilirseniz beklerim.

@Can Özbek

19:00 itibariyle belli ederiz.
Açıkçası yoğun işler yüzünden şu sıralar bisiklet aktivitesini minimuma indirmek zorunda kalmış ve oldum olası "şeker miyiz eriycez" prensibini şiar edinmiş bir kişi olarak düzenli ama bardaktan boşanmayan bir yağmuru (şu an Küçükyalı'da bu tanıma uyuyor) bisiklete binmeye engel olarak görmüyorum. He ne olur, yağmurda risk almamak için yoldan değil de sahil bisiklet yolundan gideriz, Kaynarca'dan değil de Pendik'ten döneriz mesela.
Ama mutedil yağmurda bisiklet keyiflidir ya :)

@robinthegreen

erken çıkabilirsem yağmur çamur dinlemem gidilecekse giderim :)

Yağmurla bir ilgisi olduğunu sanmayın sakın, ben bu akşam da ofisdeyim, sizlere keyifli turlar dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Halen bisikleti engelleyecek şiddette bir yağmur yok, tur olacak arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri