Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@robinthegreen

Ulaş kardeşim,hatırlatmana teşekkür ederim.Turun teknik bilgileri Şöyle ;Göztepe/ Polonez / Göztepe Toplam tur MESAFESİ 90.23 km, Ortalama hız= 21.04 km , TUR Zamanı :4.17.14 mAX hIZ= 64 KM dEĞERLENDİRME NOTU= lAY LAY LOM TUR AMA ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ bENİM DEĞERLER Böyle.

Scudo
@binRR

Abi ümraniyedeki arkadaşım:) hatta perşembe turunada gelmişti;) sahurda da açık aklında olsun:D:D

Hatırladım.Wienerwald ümraniye Ulaş bey'di.Gittiğimde Hamili kartını verir,selamını söyler tüm takımın karnını doyururuz.takımın yiyecek içecek sponsoru guru Ertan beye teşekkürler.:D :D

bu sabah solo kaynarca-caddebostan yapayim dedim ama yagmur damlalari baslayinca avsar cafeden geri donus yaptim :)

@Can Özbek
Tüh, biraz daha erken çıksaymışsın keşke. 11-12 civarı başlamadı mı yağmur?

@robinthegreen

abicim geçen haftanın yorgunluğu nedeniyle uyanıp çıkmam baya geç oldu valla ama napalım

@pearl

Hatırladım.Wienerwald ümraniye Ulaş bey'di.Gittiğimde Hamili kartını verir,selamını söyler tüm takımın karnını doyururuz.takımın yiyecek içecek sponsoru guru Ertan beye teşekkürler.:D :D

Ha haaa:D:D canın sağolsun:D

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Wienerwaldnasıl bir yerdir hocamtawuğusewmeyene sewdirir hem görüntü hem lezzet hem hizmet :)

Reklamgibiolduamagerçekler bunlar.Ertanabiye bizi tanıştırdığı için teşekkürler:D:D

Bugünçalıştığım içinbir yere çıkamadım ama yarın akşam bi kartal yapıp döneceğimkatılmak isteyen olursa beklerim :)

@arda taşan

yarın erken çıkarsam yanındayım arda..
birde yağmurluk almak şart oldu bugun test ettim yağmur baya zorluyor :)

Arkadaşlar,
ben yoğun bir haftanın ardından foruma yeni girebildim. Cumartesi polenezköy turu dayanışma mücadele ve ekip ruhunun zirveye ulaştığı bir tur oldu. katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Herkese iyi bayramlar

@Rikoenriko

Mutlu bayramlar sana ve ailene:) vede tüm perşembe akşamı pedalşörlerine:D:D

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
Bu arada önümüzdeki haftadan itibaren Selçuk abide aramızda:D masada bir büyük olması iyidir:D

• Beğen
Evet millet, yarınki bayram özel turuna kimler geliyor? :)
Bu arada öbür haftasonu Şile turu yapıyoruz değil mi?
Ayrıca havalar fazla soğmadan şöyle ekimin ilk yarısı filan da tren gidiş dönüşlü bir Kartepe zirvesi yapsak hiç fena olmaz diyorum hani ;)
Şu arkadaşların gezisiyle aynı şekilde:
(link)

• Beğen
@robinthegreen

Vallah hava burda yarinda sicak olacak artik donus yaklasti.yarin son Bodrum turu yapacagiz.Sizleri cok ozledim.tabi bisikletlerimide .artik haftaya persembe gorusmek uzere hoscakalın ir

@Sarpedon

Bekliyoruz abi:) bende jantlarımı özledim:D:D

Geri