Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@arda taşan

Yağmur geçti gibi, muhtemelen bisiklete gayet uygun bir akşam olacak.

Ben de katılacağım bu akşam. Demin yeşil bisiklete gittim geldim bisikletimin ayarlarını düzelttirdim. Yeni bisiklete geçmiş gibi oldum. Yolların büyük bir bölümü de kurumuş.

@Raicem

Bekleriz :) Akşama kadar bir şey kalmaz zaten.

Dün akşam ewden çıkarken yerler çamurdu.Epey bir çamur yedim içerenköye inene kadar.İçerenköyde yerler kupkuru.Dönüştede yağan yağmurda güzeldi.Yağmurda bisiklet sürmenin keyfi gerçekten farklı.Benim takoz lastiklerin en büyük faydası sudan yağmurdan korkmuyorum kayıp düşerim die. :D nasıl olsa bu takoz lastikler tutar die :D

GElen herkeze teşekkürler.... :D

Birol abi lastik almaya giderken haber verirsen bende takılabilirim sana.

pazar sabah 8:00 de Caddebostanda bulusuyoz.Sabiha ya basiyoz.sonra kahvaltı yapıyoz.hadi simdi bana adiyoz..

@Sarpedon

Abim döktürdün gene :)

Sabah gelmemezlik ypmayın millet.Sabiha kaçmaz:)

@RSY Ersoy

avşar kafeye pedal dewam.Avşarda kahwaltı muhabbet sonrası belli değil dağalırız muhtemelen.

Arkadaşlar imzamda olan msn grubu eklerseniz msninize msnden beraber görüşebiliriz...

Ben kahvaltı kısmına katılamayacağım malesef, başka bir kahvaltı programım var, oraya yetişeceğim:)
Selçuk abi caddebostan demiş ama erenköy kantarcı durağı olması lazım:)

@binRR

senin canin sagolsun kantarci duragi arkadaslar.....:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in:

Saat 7:15 am kahvaltimi yapıyorum.Havada guzel...Kantarci duragında .....Bas Bas Pedallari Sabiha ,.İnmem Seleden Bir daha :) :p :D :in:

• Beğen
Tepkiler: mask
Bende birazdan çıkıyorum abi:) afiyet olsun:)

Arkadaşlar akşam çıkacak kimse warmı?

Biraz yorgunluk war ama avşar veya kartal yapabiliriz??

@arda taşan

Olabilir.bakariz.yorgunluk var biraz ama daha dusuk tempo Kartal yapilabilir..

Arkadaşlar kusura bakmayın ben bakamadım şirketten çıkmadan .Walla dediğin gibi bendede yorgunluk olduğu için çıkmadım.Bir aksilik olmazsa yarın görüşürüz.

Geri