Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Bu akşam yağmıyor ama ezelin finali var deermişim:D
Çok sıkıntı değil;) internetten indirir reklamsızda seyrederim:D akşam alacağım zaten ayakkabılarla pedalları;) dün teknik ekip yoktu orada, ayran ve güzel sohbet karşılığı, emre beyin de yardımıyla kendim değiştirdim lastiklerimi:D

Akşam araşırız:)

Scudo
@binRR

okyy abi haberleşir çıkarız.

Diğer arkadaşlarda 18:30 a kadar cewap vermezlerse onlarıda arayıp haberdar ederiz.

Ertan abi benimde aktif pedala uğrama şansım olabilir saat 7-7.30 arası orda olursan görüşürüz ;)

@arda taşan

Buaksam avsar Cafe turu mu var...:boese157: :mad: :) :p :D :( :cool: :rolleyes: ;) :in:

@binRR

Lutfen arayin Cep im acik bekliyom...İlk beni ariyanin Cay i benden..( 1 adet)...

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sarpedon

O zaman fincan içerim:D:D
Abi ben eve geldim şimdi, bisikleti alıp aktif pedala gidiyorum, pedal ve ayakkabı işini halledeceğim, sonrada ararım seni;) bakalım pedallar ne kadar aktifmiş:D:D

Benim isim bitti pedallar ayağıma yapıştı bostanciya geldim tikiniyorum:D

@Can Özbek

Can ım:D şimdi gördüm mesajını bilseydim oyalanırdım biraz:)

@Alper Bilikser

Gel birader sende uç:D saat 20:30 Bostancı bisiklet yolu başlangıcı:D

@binRR

Abi dünkü fırtınadaki gibi ortalığı toz duman etmediği sürece sorun değil. Sonuçta yaz yağmurundan ne olacak, yine gider geliriz. Şeker değiliz ki eriyelim :)

@robinthegreen

Şeker dedinde:D biz ardayla Kartal yaptık avşarda çay iciyoruz:D

Ertan abi walla muhabbet oakdar güzeldiki saat ne zaman yarım oldu anlamadım dün avşarda :)

Giderken ayrı bir alem zaten bir baktım kartala gelmişiz.Dönüşte de hava harikaydı walla.Arkadaşlar kaçırdınız walla...

Selçuk abi telde okadar dedin aramadınız falan ama Ertan abi arayıncada bizi ekip başka planlara akmışsın :p :d

Neyse arkadaşlar biz çıkabildiğimiz kadar çok çıkmaya çalışıyoruz artık sizleride bekleriz... :D :rolleyes: :eek: :cool: ;) :in:

• Beğen
Tepkiler: binRR
@arda taşan

Sana bir siir yazdim hemen.... (' Ekip' kelimesine istinaden)
Su gibi akarim....Arkama doner bakarim ....kafami bir daha bozarsan sanada fark atarim.....Sonrada gider eve yatarim...Canimi bir daha sikarsan Bisikleti bile satarim....

@Sarpedon

Abi neoluyor yahu:D hergün değişik bir yönüne şahit oluyoruz:D:D
Sen bizi güldürdün, Allahda seni güldürsün inşallah:D:D

@arda taşan

Hep sen konuştun:D:D ben birşey diyemedimki hiç:D:D:D

@Sarpedon

Pek birşey farketmedi şimdilik, birtek hızlanmam çok daha çabuk oldu;) bu güne kadar hep pedala basarak kullandığım için yukarı çeken kaslarımı hiç kullanmamaışım, o yüzden de devamlılık konusunda problemim var, onuda antrenmanla hallederim sanıyorum:) ondan sonra esas fark ortaya çıkacak sanıyorum:)
Dün canondale e vites kolu aldım, birde gidon sargısı, çok aşşağıdan bağlamışlardı, kullanırken zorluk çekiyordum, şimdi biraz daha yukarı alıp gidon boynunuda terse çevireceğim;) senin giant kıvamına gelecek inşallah abi:)

Geri